Direktlänk till inlägg 21 augusti 2013

Ja då kommer han att hitta mig snabbt nu!!

Av anette - 21 augusti 2013 08:46

 




För kan ju inte säga direkt att jag är upptagen *s* känns lite konstigt att att inte göra nåt direkt, mer än vardagliga sysslor..


Tycker om annars att vara igång både här hemma och på jobb, gillar den positiva stressen eller vad man nu kallar det för, är väl ganska så energisk som person, tror jag missuppfattas kanske ibland, att jag är stressad *s* men jag e nog bara sån..


Sen kan jag ibland stressa upp mig inombords, med alla borde, måste och jag vill, så kan det bli lite rörigt inombords..


Idag känns det lite jobbigt, skulle åkt iväg idag med en annan personal och en boende till Ystad, stugcamping. Skulle sova där i 2 nätter..


Såg fram mot detta jättemycket och var nyfiken på hur vår resa skulle bli :) och vår boende har vi inte åkt iväg med innan, så jag tyckte det skulle bli spännande och ett äventyr.


Men men personen i fråga kommer ju iväg ändå idag :) och det är huvudsaken, men känner ändå, fan jag ville ju iväg..


Sitter här nu med en kopp kaffe (pulver kaffe) hm inte druckit Zoegas på flera veckor *s* känns sorgligt haha druckit det sedan jag var typ 15,.


Men detta är skonsamare, kanske jag tar en , bara en kopp riktigt kaffe i helgen:)..


Igår tja lugnt här, var i byn och skulle ha fatt i en kopieringsmaskin *s* inte det lättaste här i byn hm, men visste att de hade en på biblioteket.


Kom dit visst för tidigt 11 40, öppnade inte förrän 12 och bara öppet 3 dar i veckan, nog sommartider kanske..

2 kr per papper, så det tyckte jag var lugnt. Kopierade läkarintyget, sen skickade det direkt till jobb och försäkringskassan.


Lillsonen har redan full action i skolan,övningskör redan och pluggar för fullt i teroriböckerna. Så det ska de göra ett par veckor, ämnet transport då.


Och på fredagarna, vanliga kärnämnen, och även de ämnen som han pluggar extra till för behörighet till högskola. ( Svenska och engelska)


Om ett par veckor ska han praktisera två dagar i veckan, åka med i lastbil, så han får vänta bara tills han och skolan hittar nån han kan åka med. Själv kollat har han gjort, men inte hittat nån än, och då får skolan hjälpa till, och de har ju även kontakter..


Nä nu blir det dusch och senare en långpromenad..


Hasta la!!



 
 
Ingen bild

Lena

21 augusti 2013 16:19

Hej!
Vad duktig du är som inte dricker vanligt kaffe hoppas det hjälper.
De har kommit iväg idag och jag vet hur mycket du såg fram emot det men går det bra så hindrar det ju inte att ni åker någon annan gång.

Enligt carina kan läkare skicka läkarintyget elektroniskt nuför tiden i alla fall till försäkringskassan.

Skönt att det rullar på för sonen och han verkar trivas.

Krya på dig
Kram

anette

21 augusti 2013 19:43

Hej lena.. Nä det är sant det :) Går det bra, så blir det kanske en tur nästa sommar..

Oki de här i byn e kanske inte så moderna *s* att de vet det, ingen aning.. Men det är skickat i alla fall.

Tack och kram..

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av anette - 23 juli 2015 20:45


      Detta fina armband har brorsans minsta dotter gjort till mig idag 😄 hon och hennes ena syster var här hemma hos mig ett par timmar och Emil (the dog)   Känner mig inte så snackig 😁 ska se äventyrs film nu med ☕&...

Av anette - 19 juli 2015 21:21


  Ja just du 😗 eller ni!   Varit hyfsad lugn söndag, annars full action hela helgen. Nu får jag inte glömma att jobba imorgon 😐 inte van att ha så här många veckors semester,men det har varit riktigt härligt men redo för jobb n...

Av anette - 17 juli 2015 10:16


    Kiss i öronen 😗 sola och dricka ☕️ får passa på medan solen är här. Sedan ska jag iväg.   Har knappt varit här på nåt år, ska bli mer aktiv haha kanske inte skriver varje dag men när jag har tid och lust. Tror inte m...

Av anette - 16 juli 2015 22:41

    Är jag analyserad än haha helt ok 👍😄     Nu slöar jag i soffan med en jävla huevärk :( fått det varje kväll nu i nån vecka eller två, alltid efter 21 hm!?   Hälsat på min kära mor ikväll ❤️ med minstin...

Av anette - 16 juli 2015 18:41


    Ja vad menar jag med det hm 😏 naken utan kläder?' Eller naken offentlig på nätet, som på Facebook och här innan på min blogg här? Naken utan mina kläder just nu, usch fy fan tvi vale 😦 gått upp en del i vikt sedan förra året ...

Ovido - Quiz & Flashcards