Direktlänk till inlägg 10 september 2013

God middag.. Ett tag sedan!!

Av anette - 10 september 2013 12:16

  Och jag e väl mig lik   ..



Ja vad är det med mig egentligen när det gäller döskallar och apor   har inget direkt svar på det, ifall någon undrar *s*..


Händer fortf inte mycket här, känner att jag inte har nåt direkt att skriva om.. Mest varit elände detta året *s* gnällt och klagat över min hälsa och alla dess krämpor, och vet i fan om det är så mycket lugnare och bättre nu :)..


Men visst märker förändring till det bättre om min mage nu när jag är sjukskriven, magen är mycket lugnare och svullnar inte upp som jag vore höggravid.


Fortf svårt att äta, kramper och svullnad ibland, men går inte att jämföra hur den är på jobb, om jag äter eller inte..


Ska till dietisten för första g på torsdag tjohooo äntligen, efter många om och men och tjatat mig till det, hm att det ska vara så jävla svårt att få hjälp..


Så det blir en spännande dag :) och hoppas hon har tid med alla frågor, och funderingar.. Vet heller inte om jag ska dit fler gånger..


Får även hjälp med stresshanteringen, KTB vilket jag tycker ska bli skönt, få hjälp med hur jag ska hantera den vardagliga stressen som har flippat ut och blivit värre.. När jag ska dit vet jag inte än, men remiss till Eslöv är skickat i alla fall..


Fortf sjukskriven till den 18 sep, ska till Läkaren igen den 187e.. Ska väl fortsätta äta magmedicinen tror jag, men den hjälper bara när jag e hemma, så får väl höra med henne om det, och vilken andra tabletter jag kan prova mot magkatarren, de jag har hjälper inte heller..


Tänkt och pratat med läkaren om att det kanske är bäst att börja på deltid ibörjan och resten sjukskriven.. Tja vore skönt och tror det hade varit bra, men tänker jag på ekonomin så går det fan inte.. ( dilemma)


Vet ju att jag blir bättre med magen och ibs någon g, men det senaste året har det blivit värre, men på grund av stressen, så måste hitta sätt att tagga ner för fan :) både inre och yttre stress i längre period har väl påverkat..


Vissa saker som påverkar magen kan jag säkert ändra på, men vissa saker är svårt att ändra på, det är bara att finna sig i vissa saker och acceptera..


Byta jobb närmare min lilla by är väl ett mål som jag har, som kan minska stressen.. Men just nu finns här inga lediga tjänster..


Ekonomin är som den är hm , men den blir bättre eller faktiskt kanon om några år :) Så det är något att se fram emot..


Men det e tufft nu, känner mig faktiskt stressad nu *s* vet i fan hur det blir med pengar denna och nästa månad, nu när jag är sjukskriven..


Ska ju helst äta, betala hyra och räkningar, helt pengar till busskort oxå, annars kommer jag inte till jobb hm stress stress..


Men när det gäller hyran i alla fall, så har jag pratat med hyresvärden, så det är lugnt just nu på den fronten..


Det kan vara tufft att vara sjukskriven ekonomiskt när man är 2 vuxna som både har inkomst, men när man e själv, tja ganska tufft faktiskt.. Tröttsamt men inte fan tänker jag skaffa mig en man bara för fall i fall jag blir sjukskriven haha ..


Nä e nog ganska kräsen oxå på det planet, mycket som ska stämma in .. Känner att det är lugnt, och jag träffar honom när det är dags :) Tills dess ska jag ta hand om mig själv..


Inte sugen på att träffa nån nu i heller *s* inte så länge jag har problem med min ibs mage haha nä usch ..



Jaha då har jag inte gjort annat än gnällt ändå hm..


Oj kom på nu att jag måste nog ringa jobb denna v..  Har i Juli fått en viktig tid, och måste vara ledig då, svårt att få tid men det löser sig säkert..


Ska till Gynmottagningen i Eslöv då, undersökning, ta bort min spiral, och ta prover för övergångsåldern   som både jag och min Läkare misstänker *s* ska väl bara få det bekräftat haha usch vad hemskt! * tant Anette*


Känns konstigt :) att jag ska vara i övergångsåldern liksom haha tycker inte riktigt att det passar mig :) men men inte mycket att göra åt, bara acceptera typ..


Känns även bra att jag äntligen ska på mammografi , som jag bara skitit att gå innan när jag fått kallelse, korkat: svar ja, men nu ska jag gå i alla fall i Lund den 27 septeber..


Annars då hm tja, denna vecka, och nästa  blir en del telesamtal till myndigheter, papper att fylla i och skicka iväg..


Sen får jag se vad som händer efter nästa veckas läkarbesök, ska jag på deltid eller heltid direkt, kan inte fatta det beslutet just nu..


Att det ska vara så stressande med allt när man är sjukskriven, hm hemma delvis för stress, hm..


jaja får skärpa mig inombords att intala mig att allt fixar sig :) och bara ta en dag i taget, gjort vad jag kunnat med att förbereda mig ifall jag står utan pengar, vet inte om jag får hjälp ändå, men vet att jag gjort allt jag kan i alla fall..


Nä nu ska jag faktiskt ut på en promenad i min by :)


hasta la!!


Kommer lite egobilder på mig nu :)) får passa på att fotografera mig, så länge jag tycker jag ser hyfsad ut, enligt mig själv *s*



 









 












 





 

 
 
Ingen bild

Lena

10 september 2013 17:30

Alltid lika fina bilder på dig helst den sista :)
Och du verkar inte ha något problem att veta vad du ska skiva om det blev ju en hel del öven om jag visste det mesta redan.
Skönt med dietisten passa på och skriva ner allt du vill prata om för när man sitter där är det lätt att glömma.
Krya på dig och lycka till KRAM

anette

11 september 2013 09:09

God morgon Lena :) eller god natt kanske om det stämmer med att du har jobbat natt..
Ja ska börja snart här att skriva ner lite, så jag har med mig imorgon, ska bli intressant faktiskt.. Skriver här imorgon och berättar hur det har gått..
Ses snart på jobb :) Saknar er alla och ska bli kul att jobba.. Lite enformigt här hemma *s* rastlös haha.. Kram..

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av anette - 23 juli 2015 20:45


      Detta fina armband har brorsans minsta dotter gjort till mig idag 😄 hon och hennes ena syster var här hemma hos mig ett par timmar och Emil (the dog)   Känner mig inte så snackig 😁 ska se äventyrs film nu med ☕&...

Av anette - 19 juli 2015 21:21


  Ja just du 😗 eller ni!   Varit hyfsad lugn söndag, annars full action hela helgen. Nu får jag inte glömma att jobba imorgon 😐 inte van att ha så här många veckors semester,men det har varit riktigt härligt men redo för jobb n...

Av anette - 17 juli 2015 10:16


    Kiss i öronen 😗 sola och dricka ☕️ får passa på medan solen är här. Sedan ska jag iväg.   Har knappt varit här på nåt år, ska bli mer aktiv haha kanske inte skriver varje dag men när jag har tid och lust. Tror inte m...

Av anette - 16 juli 2015 22:41

    Är jag analyserad än haha helt ok 👍😄     Nu slöar jag i soffan med en jävla huevärk :( fått det varje kväll nu i nån vecka eller två, alltid efter 21 hm!?   Hälsat på min kära mor ikväll ❤️ med minstin...

Av anette - 16 juli 2015 18:41


    Ja vad menar jag med det hm 😏 naken utan kläder?' Eller naken offentlig på nätet, som på Facebook och här innan på min blogg här? Naken utan mina kläder just nu, usch fy fan tvi vale 😦 gått upp en del i vikt sedan förra året ...

Ovido - Quiz & Flashcards