Direktlänk till inlägg 27 december 2013

Snart är julen över tjohooo! eller?!!

Av anette - 27 december 2013 16:28

 






Hallå hejsan där.. Sitter i mitt kök just nu :) precis bakat muffins med lite riven daim mums typ.. Packat ner lite i en påse som jag ska ta med mig imorgon till jobb...


jaha och vad har nu hänt i mitt liv sen sist hm haha mest skit innan det senaste året ju, krämpor och såna grejer.. Men det verkar ljusna :) inte klokt..


Fått spruta i vänster axel, inte helt 100 men lite bättre och ska på återbesök om ett par veckor.. Är det inte mycket bättre så blir det OP som den andra axeln..


Min minste tog förresten sitt körkort nyligen :) han kör som han inte gjort annat *s* känner mig trygg när jag åker med i hans bil..


Snart nytt år och nya möjligheter eller !! ja inte vet jag vad som händer mig nästa år ;) kanske bäst det haha..


Enligt ett medium så ska jag ha träffat min framtida livskärlek tills jag är 41 år oj oj haha måtte han då storma in i mitt hjärta och liv snabbt satan..


Ödet eller tur. tillfälle eller ?!  kanske jag har varit kräsen hm va fan liksom måste kännas helt rätt och vill inte gå i i nåt halvdant, som många gör bara för inte vara ensam..


Han den där ;) som man känner, att man inte var man ska bli av, när han tittar i mina ögon, hjärtat som pumpas utav helvete eller nåt *s* som har charm, humor och en personlighet som jag bara mmmmm pang bom då vet jag..


Fundering; Ja ibland tänker jag *s* eller är väl en funderare !



På arbetsintervju/ kontakt med nya mäniskor, om jag får frågan: vad är dina dåliga sidor?!!



Seriöst asså haha för flera år sedan hade jag nog inte haft problem med att babbla om mina dåliga sidor, som jag tyckte jag hade.. men inte idag not not!!


Det som jag tycker är dåligt hos mig kanske inte andra tycker är som dåliga sidor.. Eller tvärtom *s* är det inte en jävla tolkningsfråga eller?!! Att man tycker så jävla mycket ibland, och även jag då givetvis..


Om jag har inlärningssvårigheter ex , måste det då vara en dålig sida?! eller en svaghet?! och vad är en svaghet egentligen, och enligt vem!!


Om jag enligt mig själv har en svaghet/inlärningsproblem eller what ever, det behöver inte vara ett problem för mig, kanske andra men det är inte mina problem haha om jag stavar fel aha men skjut mig då!!


Ens svaghet, enligt en själv behöver inte vara negativt, kan vara positivt och vara en styrka.. Tror det kan öka ens empati och förståelse för en själv och andra människor..


Man är den man är, ocfh alla kan inte vara lika och ingen är perfekt.. Hur skulle det se ut liksom om alla var likadana, usch och tvi farao!!



Höll på att tappa tråden oj den gröne då! Vad viile jag ha sagt med detta? jo att jag har inga dåliga sidor ;))



Hasta la vista!!


Dagens


var den du är :) fins ingen som du!!






  Det stämmer !!


 
 
Ingen bild

Lena

27 december 2013 21:02

Du är för härlig det är så skönt att man kan vara den man är i ditt sällskap<3
Du har så många fina egenskaper och tänker först och främst på andra och inte dig själv.
Istället för att säga vad dina svagheter är berätta allt positivt istället.
Klart att du ska vara kräsen när det gäller killar för det ska ju finnas det där speciella och du är värd den bäste.
Ses i morgon
Kram

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av anette - 23 juli 2015 20:45


      Detta fina armband har brorsans minsta dotter gjort till mig idag 😄 hon och hennes ena syster var här hemma hos mig ett par timmar och Emil (the dog)   Känner mig inte så snackig 😁 ska se äventyrs film nu med ☕&...

Av anette - 19 juli 2015 21:21


  Ja just du 😗 eller ni!   Varit hyfsad lugn söndag, annars full action hela helgen. Nu får jag inte glömma att jobba imorgon 😐 inte van att ha så här många veckors semester,men det har varit riktigt härligt men redo för jobb n...

Av anette - 17 juli 2015 10:16


    Kiss i öronen 😗 sola och dricka ☕️ får passa på medan solen är här. Sedan ska jag iväg.   Har knappt varit här på nåt år, ska bli mer aktiv haha kanske inte skriver varje dag men när jag har tid och lust. Tror inte m...

Av anette - 16 juli 2015 22:41

    Är jag analyserad än haha helt ok 👍😄     Nu slöar jag i soffan med en jävla huevärk :( fått det varje kväll nu i nån vecka eller två, alltid efter 21 hm!?   Hälsat på min kära mor ikväll ❤️ med minstin...

Av anette - 16 juli 2015 18:41


    Ja vad menar jag med det hm 😏 naken utan kläder?' Eller naken offentlig på nätet, som på Facebook och här innan på min blogg här? Naken utan mina kläder just nu, usch fy fan tvi vale 😦 gått upp en del i vikt sedan förra året ...

Ovido - Quiz & Flashcards