Alla inlägg den 19 maj 2012

Av anette - 19 maj 2012 23:05

 




Kom hem 22 30 ikväll, och nu har arslet landat i köksstolen och sitter här och skriver   Varit så himla roligt att vara på jobb igen..

 

varit lite seg idag, men kanske inte så konstigt :) varit hemma i två veckor.. Och tiden har bara sprungit iväg oxå på jobb..

 

Och som vanligt har jag haft det bra på jobb idag, vi har haft det mysigt alla och njutit på god mat, ja och sedan eftermiddagsfika :)

 

Hm vi åt en konstig tårta idag haha ja den märkligaste jag någonsin sett och smakat på..En vikarie hade gett jobbet den, hon hade nån tårta över tydligen   ...

 

Går inte att beskriva den egentligen hm så jag skiter i det haha aldrig har jag lämnat kvar tårta på min tallrik :) men idag gjorde jag, och alla blev chockade .. Men det är ju tanken som räknas ju , eller!! Jo det är det, snällt ändå att hon ville skänka den till oss..

 

Var rätt mysigt faktiskt att åka hem ikväll :) var nästan tomt på bussen Jiipppiii så det var lugnt och skönt, fast å andra sidan så hade jag rock i öronen *s*

 

Tråkigt bara när jag kom hem, minstingen har blivit sjuk :( ja inte så konstigt kanske... kanske samma som jag hade, bara det att han kräker oxå..

 

Oj då kl är nu 23 26 , och ska snart slänga mig i soffan och njuta av denna kvällen som aldrig kommer åter..

 

hasta la..

 

Dagens:

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Ovido - Quiz & Flashcards