Alla inlägg den 6 maj 2013

Av anette - 6 maj 2013 14:25

 



Är jag :) Vet inte om nån undrar *s*..


Jobbat hela helgen, och åkt buss :) inte hunnit så mycket annat.. Ledig idag, så himla skönt..


Om nån följer eller undrar om koloskopin *s* så är den över i alla fall.. Fy fan det det det värsta jag varit med om pust..


Ett tag trodde jag slangen skulle komma ut ur munnen haha .. På vissa ställen där slangen var runt i tarmarna och dyl *s* ja då var jag inte kaxig..


Kved som en jävel emellanåt, fast jag fick lugnande via kanylen i armen, givetvis bedövning i arslet *s*.


Fick ha shorts på mig med hål i baken :) trodde jag skulle ligga med röven bar hm!!


Fick en bra läkare och även sjuksköterska.. De hade go humor med :) ja det kanske behövs i det yrket.. Läkaren sa att det skulle gå bra, försökte lugna mig lite *s* jag sa: jo ni har ju gjort det förr, Läkaren : jadå detta är andra gången haha..


Det positiva är att jag inte har tumörer :) de andra odlings och vävnadsprover tar några veckor innan jag får svar på det.. När det togs prover, såg jag det på en stor skärm, kusligt men spännande.. Det gjorde inte ont, bara kändes lite grann..


Ja bara elände *s* magkatarr tabletterna har jag slutat med, hjälper inte ändå.. Ibs kanske jag alltid kommer att ha hm med fet stor mage, svullnad, och spelar ingen roll vad jag äter eller inte äter..


Fösöker få tag i en dietist hm inte lätt.. Pratat med vårdc flera g om detta, handlar om pengar så klart.. Sen vill läkaren att jag ska ringa , om jag nu fortf vill ha en dietist hm ja va fan tror hon subba!!


Så ringde igen idag, hon är på semester i tre veckor, smitare... Hon jag pratade idag med, sa att det kostar pengar med dietist.. Amen för jääävlen asså..


Hon sa även att men du ring Eslöv och fråga deras dietist om du kanske kan få råd..


pallar inte med detta skit snart.. Kanske jag ringer, eller så väntar jag på provsvaren förtst, kanske bättre ändå..


Nä nu lämnar jag detta skit, tröttsamt..


Blev lite seg start här idag, satt i telefonsamtal, väntetider i nästan två timmar usch..  Sen iväg till byn, och därefer till Netto med store sonen :) som kom i fredags men jag har knappt sett honom *s* och han åker hem imorgon med mig, när jag ska till jobb..


Tja sen det vanliga hm tvätt städ och dyligt shit..  Trött som en slyna nu, så orkar inte göra så mycket mer just nu här..


Så går och lägger mig nu i sängen gäsp *s* till halv fyra, och kl e nu 14 55..


Sen steka köttbullar och koka spagetti, fast jag ska bara ta några köttabullar med nåt salladsblad *s* vågar inte äta mer, eller annat..


Borde gått ner i vikt hm sedan flera månader tillbaka har jag skippat jättemycket, och gjort ändringar, rör mig mer.. Skumt skumt hm..


Hasta la v!!



 



Ovido - Quiz & Flashcards