Alla inlägg den 12 augusti 2012

Av anette - 12 augusti 2012 21:04

  Tittut   ...



Ja då var jobbehelgen över, och ska inte jobba förrän imorgon igen :) Nice det.. Och som vanligt har jag haft det bra på jobb..


Tänkt lite idag Oooopppsss haha ja kanske tjatar om mitt jobb ibland om hur bra jag har det där, men det e ju sant, i framtiden då jag hamnat på annat jobb så kan det oxå bli jättebra.. Men inte som här, helt övertygad om det..


Den gemenskapen på jobb, och att man alltid försöker ställa upp för varandra så pass man kan, och om man är sjuk, eller mår dåligt, så finns där omtanke och förståelse med mera... Och vi har jäkligt kul ihop oxå, fast vi kan ha olika sorters humor   det gillas..


Igår efter jobb sov jag över i min gamla hemstad.. Idag när jag var på väg hem så längtade jag att få komma hem, hem till det lugna och fridfulla, och att bara öppna dörren var så härligt, knäppt kanske *s* men jag e ju lite knäpp så för mig är det normalt!


Vattnat och pratat med mina blommor, jag har döpt de alla eller?!! Och klippt till dem *s* Städat golven, tvättat lite..


 


Hahaha jag bara älskar detta sköljmedel, en känsla av friskhet hela dagen, det e ju fan inte klokt sniff sniff..


Har även en flaska med det blandat med lite vatten   som jag sprutar lite på gardinerna så jag får en ny friskhetskänsla där med :) när jag har städat..


Ja man kan ha det till mycket, på med lite överrallt, håret med faktiskt, om man nu har hår *s*..


Nä nu ska jag ta mig lite kaffe och kolla klart en film här..


hasta la v..


Dagens:


     



          

Ovido - Quiz & Flashcards