Alla inlägg under augusti 2012

Av anette - 9 augusti 2012 20:11

 



Idag har det inte varit september haha mer åt slutet på juli typ .. Varit hemma nu ett par tim efter jobb.. Går av bussen i byn, handlar snabbt, lagar mat, sonen hade dammsugit, slängde in en maskin tvätt, duschade, fixat kaffe med mera :) sen e fan kl 20 00.. Spännande..


Inga klockor ska ringa i detta hus imorgon, och tuppen är förbjuden han med, skönt att slippa hans kacklande ibland..


Känner mig lite trött Gäääsp gått upp lite över 04 nu ett par dagar, sen full rulle med annat..


ja vad händer då här imorgon hm, ingen aning mer än att fixa lite här, sen ska jag fan inte göra annat än att koppla av, bara andas 1 2 3 pust, ska läsa en bok och koppla av bara innan jobbehelgen..


En vännina ville jag skulle koma på kaffe imorgon, i gangstercity innan hon jobbar kvällen.. Då sa jag bara hahahahahahaha


Nja nästan i alla fall.. Åker fan inte en gul buss på min enda lediga dag, tolv mil för en jävla kopp kaffe ;))


*s* Ja det krävs lite planering med att vara social med vänner i Malmö..


Får planera in sånt när man jobbar dagen istället.. Eller skaffa nya vänner här haha kanske ska knacka dörr här en dag, då jag e ledig eller NOT..


Saknar de ibland, de man träffar ibland, och vännerna.. Blir inte lika ofta nu, men det är väl inte så konstigt ju, tiden finns inte så mycket till det, full rulle ..


Därför känner jag att jag behöver det lugna imorgon, bara vara :)) Så himla skönt..


Nu ska jag snart släcka ner lite lampor *s* Inte för att jag e snål då, utan få rätt stämning här..



 Tända skallen på bordet ;) Som jag har fått av Lena.. Tända andra värmeljus, fixa en kanna kaffe ( lyx det där, med att kunna dricka kaffe när man vill ), bädda ner mig i soffan med nytvättat täcke och påslakan ( som doftar sommarblomma med en stänk av apelsin haha, och jag luktar avoccado..


Sen jääävlar ska det komma hit varulvar och grejer kl 21 ;)




  Sett den innan, men den gillas skarpt.. Och Anthony Hopkins är en av mina favoriter..


Hasta la vista..


Dagens:


                                

Av anette - 8 augusti 2012 21:24

 




Så där ja, äntligen en normal bild här igen haha eller hur! Normal/normalt ??? Ja vad är det egentligen och enligt åter vem..


Sommaren är kort, det mesta regnar bort *s*  Idag har det varit riktigt kallt, ända fördelen med det är att jag har kunnat andas ordentligt..


Inte kan det vara lagom hm på det ena eller andra hållet..


Ja känns som, om Julen snart är här Tjohoooo eller Blääää hahaha.. Stressigt skit tycker jag och de flesta eller många glömmer nästan bort sig själva under den tiden hm..


Dessa krav och borden vid Jul..  Ser klart fram emot att umgås med fam, pch att äta gott men resten hm Kan man inte göra det spontant under året i stället..


För barnens skull, visst ja *s* Tyckte oxå att det var kul när man var barn, nu skulle jag kunna rymma iväg varje jul istället, vore mysigare..


Jobbat idag på ettan som vanligt :) Minstingen frågar mig varje dag, om jag har haft det bra på jobb :) Och jag svarar alltid detsamma, ja har alltid det bra på jobb..


Tråkigt bara med jobbet att vår nya chef snart går på mammaledighet, men roligt för henne *s* och inte nog med det haha vår reserv chef eller vad man ska kalla det för, hon ska oxå ha barn nu snart i höst..


Va fan asså *s* sagt till de båda nu i veckan, asså vad är det med er chefer :)    Så ny chef snart i ett år eller nåt, men det blir nog bra det..


Lena : Tack för de orden <3  Ja vi hade det roligt och mysigt i går i Simrishamn.. Och svar på din fråga, allt lugnt där på den fronten om jag hajat rätt..


Nä nu är det soffan en stund innan Zzzzzzz snart upp igen tjohoooo


Hasta la vista ..


Dagens:


 



  Hur hamnde han där nu igen hm *s*   God natt Lena :) Hoppas ni har det gott i värmen!..

Av anette - 7 augusti 2012 19:28

Skumt väder både i Malmö och i Simrishamn hm , ösregnade på jobb innan vi skulle iväg.. Ska jag avboka? eller inte, och vädret där borta var likadant..


Men chansade :) Annars får vi sitta på kina resturangen tiden ut *s* Färdtjänstmannen som körde oss, gav mig sitt nr i fall vi skulle åka hem tidigare, eller om det var något annat..


Han skulle hålla sig i krokarna *s*


Åt härlig kinamat ( Buffe) ja ni vet) Lite av varje, och avslutade med kaffe där.. Just då regnade det mycket.. När vi var klara blev det uppehåll, tack o lov..


Gick en runda, sedan satt vi och kollade in havet och diverse..


Så trots vädret var det lyckat ändå, och kändes uppskattat från den jag var där med, härligt det..


Sen for vi 10 mil tillbaka till jobb, vi var lite trötta *s*


Kommer lite muliga bilder här..


Hasta la vista..


Dagens:


Att så lite ibland kan vara så stort :))..





 






 




 





 

Av anette - 6 augusti 2012 21:51

På den gula bussen :)) just nu *s* inte det lättaste att skriva här på mob, medan bussen vinglar och har sig. Inga bilder eller smajlisar går att lägga in här. Tar väl ca 35 minuter innan jag är hemma från Jobbekvällen... Ska upp lite över 04 imorgon.. Hoppas på sol i Simrishamn då :) iväg med en boende, ska bli roligt faktiskt.. Tittar ut nu , inte klokt vad mörkt det redan är.. Haft en riktig skön helg, med utflykt med mera, lördagen var det härligt väder med mycket sol.. Igår var jag på gudstjänst i byn :) ja ni hörde rätt.. Näää har inte blivit mer troende ön innan.. Och förresten, måste man tro på Gud för att besöka hans hus!! Jag tror på nåt, och det är väl huvudsaken, enligt mig ii alla fall.. Kanske jag tror på troll haha.. Eller så räcker det om jag tror på mig själv.. Tycker det är rogivande i alla fall och tycker att kyrkor kan vara vackra.. Sen tände jag ljus för mormor, morfar och Mia hunden och tänkte extra på dem, ja det kan man göra hemma oxå:) finns andra jag får tända ljus för en annan dag.. Hasta la vista... Dagens: tro på vad du vill !!!

Av anette - 3 augusti 2012 19:51

  Mor min har varit här i eftermiddag hos mig och minstingen..



Roligt det :)  Jag och morsan var även ute på en timmes promenad och snackade om ditt och datt..


Sen var vi sultna *s* Blev kall kyckling blandat med olika stekta wok grönsaker, vitlöksbröd gott gott..


Snart mys i soffan här   har inte bestämt mig än vad jag ska kolla på, kommer nån action :) på sexan tror jag, sedan en skräckfilm buuuuu vet inte om jag vågar haha eller så blir det kriminalare serier på femman ..


Hasta la vista...


Dagens: lade in den innan på facebook innan idag, den gillas :)



 







  Nu spexar jag igen *s* eller!!



Av anette - 2 augusti 2012 08:28

  Ja tuppajääävelen slipper jag att se tills måndag   vilken befrielse hahaha..


En vikarie ville byta dag, så jobbade imåndags istället för igår och har semester idag, så det blir 5 dagsars ledighet..


Idag verkar det vara sommar, än så länge i alla fall.. Idag blir en dag att bara njuta och mysa.. Ja det blir även att söka och leta efter jobb oxå via nätet..


Tror det dröjer ändå tills jag hittar något, var på arbetsförmedligen igår och bara hörde mig för lite.. Inga jobb ute, och kan vara svårt enligt dem att hitta här i byn *s*


Så får kolla varje dag på nätet, ja kanske är jag kräsen kanske, men vill ju slippa det långa pendlandet, så det får bli här i Hörby, Höör och Eslöv..


Annars kan jag lika gärna stanna kvar i Malmö, så då får det hellre ta lite tid i så fall..


Ska fixa CV idag med..


Nästa vecka ska jag med en boende till Simrishamn :) på en heldag, så hoppas på härligt väder då..

Och då börjar vi med en Kinaresturang, vilket jag vet uppskattas, sedan gå runt och mysa, äta glass och kolla omkring..


Nä nu ska jag åter ta mig en kopp kaffe, sätta rocken i öronen och sätta mig där ute och bara vara   ...


  Hasta la vista....



Dagens :


 

Av anette - 1 augusti 2012 09:46

 



ja så här ser jag ut nu *s* Håret var katastrof så det var lika bra att raka bort det :) Ja gjort det många gånger innan haha så inget som är främmande direkt..


 

Ovido - Quiz & Flashcards