Alla inlägg den 2 september 2012

Av anette - 2 september 2012 17:32

 



Varit hemma nu några timmar, varit hemma hos mor min sedan igår :) Varit roligt att vara där och umgås, och bara vara..


Ikväll ska jag ut och powerwalka   vet inte än om grannen ska med, men ska gå ändå..  Imorgon hinner jag inte, jobbar kväll och måste sticka tidigt ändå..


På tisdag jobbar jag till 16 och sedan ska jag vara på föräldrarmöte på landet lite utanför hörby kl 18 från malmö.. bara en sak till mig att säga om det haha lycka till att komma i tid oj oj vilken utmaning :))..


Då kan jag sedan powerwalka hem och gå extra :) kommer säkert att somna fort den kvällen, gäääsp känner redan hur trött jag är på tisdag..


Känns så himla skönt att komma igång med powerw :) och efteråt känns det så jävla nice faktiskt.. Tror att vi pw lite över en mil i torsdags..


Nu ska jag bara komma igång med maten haha att äta regelbundet och lagom, är ingen direkt bantartyp haha och vill kunna äta lagom med allt, men inte alltid lätt..


Att ta nån kaka, choklad vill jag ju :) äta såser och ost, annars kan jag lika gärna lägga mig ner och bläää..


Gör detta för min egen skull och ingen annans, att gå ner några kilo då.. Sen är konsten att stanna där..


När jag nu talar om vikten, tänker jag på en del , att vissa människor är tanklösa ibland i övrigt om det, kan säga rakt ut har du gått upp i vikt, är det därför du är stor på grund av mat ( gäller inte mig ) då blir jag så jävla förbannad..


Om en person har gått upp i vikt, det vet man för fan själv, ingen behöver påpeka det åt en , min åsikt i alla fall..


För övrigt : Ingen annan lever ens liv förrutom en själv, fast vissa människor skulle behöva ett liv i stället för att leva i andras jämt och ständigt..


Hasta la vista..


Dagens:


  Att våga vara sig själv, att säga vad man tycker och känner utan att vara en bitch haha.. Att våga stå ensam med sin åsikt vad än andra tycker och känner..


Tycker att jag vågar det, men inte alltid.. kommit lång väg på det, men kan gått utvecklas mer i det bitch or not bitch.. bara man är en snäll sådan i hjärtat ;))



 

Ovido - Quiz & Flashcards