Alla inlägg under april 2013

Av anette - 5 april 2013 07:50

  I blodet igen lalalalalalala !!!





Softar med morgonkaffet och småkollar/lyssnar på morgonnyheterna...


Hoppar snart in i duschen så man blir ren idag oxå, inte klokt.. Idag blir det honung/kamomill *s* sniff sniff...


Var på City Gross igår ju :) riktigt spännande :) Fick tag i lite fisk, kyckling och lite annan maud!!      Och så klart en ny!!





     Så helgen är räddad haha !!



Hasta la!!


Dagens:


 





 

Av anette - 4 april 2013 12:31


  Nu ska det bara bli varmare och all snö ska bort *s* Jävla lång vinter usch





Sitter här och väntar på att telefonen ska ringa :) ska med morsan och farsan till City Gross i höör och handla lite..


Se om jag hittar billig firre och får väl handla lite bananer   så jag får i mig kalium, har tagit nya prover så får väl reda på av läkaren nästa v väl..


Får inhandla ketchup oxå *s* förra veckan handlade jag en på city gross hm men den försvann spårlöst, jävla mysterium det..


Den var betald och allt.. Vet att jag inte tappat den, och den ramlade inte i kundvagnen hm vem fan har stulit min ketchup?!!


Jäkla dilemma!! Jag som t om köpte den med mindre socker och salt.. Idag ska jag ha ögonen med mig, ska inte lita på någon, och hålla hårt i kundvagnen.. Kanske samma typ finns där i dag oxå...


Nä nu på med skorna och snart gå ner :))        

Av anette - 3 april 2013 20:05

  


haha ja våld gillar jag klart inte, men ibland finns ett begär att slå nån på truten hm *s*


ja inte vem som helst då *s*    Energitjuvar exempelvis hm!!  Är ganska tålig faktiskt :) men bägaren kan faktiskt rinna över, eller vad fan man säger haha..


Jag kan reta mig på många, även mig själv :) men det tror jag i alla fall är normalt, men sen finns det dem som hm grrrrr retar ihjäl mig inombords..


Det tar dock bort resterande glädje ibland från mig, och vill helst lägga koncentrationen på det positiva, dock svårt ibland bara..


Men man kan väl få tänka tanken att få slå nån på flabben *s* innebär ju inte att jag ska göra det.. har själv fått smaka på nån smäll för många år sedan, inget roligt precis.


Fast många har väl kanske varit i slagsmål *s* men jag blev jagad så vad skulle jag göra hm, inget allvarligt mer än att jag var rädd, fick ont i huet, och glasögonen gick i sönder.


Gömde mig i en trappa och grät, höll de trasiga glasögonen i handen, satt där i mörkret och hoppades att de skulle sluta leta efter mig..


Ett ungt par kom ut i trappan för att kasta sopor, fick följa med in :) ringa mor, och hon kom med taxi och hämtade mig.. Mor skickade en blomma till paret sedan :)  Inte alla som hade hjälpt.


ja i alla fall så halkade jag in på det *s* mitt i allt.. är ingen våldsam person men man väl väl ha tankar om att man skulle vilja pryla nån eller !?? Bara lite haha..


Hasta!


 

Ovido - Quiz & Flashcards