Alla inlägg den 7 april 2014

Av anette - 7 april 2014 18:21

 



 

 

Jobbet som jag sökte :((  Regionchefen ringde i fredags. Sa att alla måste ha körkort, och att det var därför jag inte fick det.

 

Kan vara klart vilka boende som flyttar in, och kanske är det därför.. Trodde inte alla var tvungna att ha körkort men men. Och Trodde verkligen att jag skulle få jobbet,  utan kortet.

 

Blev helt fördärvad och jätteledsen, varit en 3 månaders process, detta jävla körkort.

 

Som det är nu så får körkortet vänta ett tag, vissa tror bara visst man kan fixa det i ett andetag,  men tänker inte förklara för alla varför jag inte har det i tankarna och mina planer nu, men visst ska jag ta det absolut.

 

Kommer över detta oxå, men känner mig besviken och utmattad av allt detta.. Så får fortsätta ett tag till med bussar hit och dit, inget liv, ständigt trött och stressad och jävla ibs mage *s*

 

Men det som gör att jag orkar ett tag till, det är mitt jobb (nr 1) mina kära arbetskamrater,  som bara är bäst.  Jobbar med underbara människor som är ödmjuka, snälla och roliga. 

 

Så det med jobbsökande lägger jag på hyllan tills hösten i alla fall, klart jag kollar lite men tar inte vilket jobb som helst.

 

Så nu är det här och nu, längtar faktiskt att börja jobba igen :) börjar nästa tisdag. Ska bli kul, saknar allt folket där.

 

Skönt att inte vänta längre utan kan koncentrera mig fullständigt på nr 1 och mitt liv som det är, ta det som det kommer :) 

 

Har det inte tokigt ändå om jag tänker efter ;) Operad i axeln som innebär bättre välmående och mindre sjukskrivningar.

 

Tja får kämpa med ibsen när jag börjar jobba igen, nu när jag har varit hemma har jag

Inte haft problem med magen.. Så försöka att inte stressa upp mig och äta lätta grejer. 

 

Vet inte om jag sagt att jag sått lite i krukor :) salladslök, rädisor, tomat, gurka, purjolök,  dill, persilia och basilika.  Spännande och se om det blir nåt.

 

Igår var jag och minsta sonen iväg och körde hem den store sonen, som oxå bor där min bror och hans fam bor. Var in om där på en kopp. Hans tre döttrar har jag inte träffat på länge.

 

Så det var kul att se dem en stund,  även hans minsta dotter har jag inte träffat så mycket,  jag jobbar den helgen han har barnen. 

 

Det var kul att hans minsta dotter ville sitta en stund i mitt knä,  hon är sötare än världens sötaste docka, med ängla lockigt hår.

 

Nu ska jag fylla på kaffet och ringa min mor ♡♡

 

Hasta!!

 

 


Ovido - Quiz & Flashcards