Direktlänk till inlägg 28 december 2011

Regn och regn.. men hellre det än snö..

Av anette - 28 december 2011 21:52

 



Ja snön kan hålla sig borta nu och is och halka.. Det e bara katastrof tycker jag, visst fint ibland och bla bla..

 

Men inte så jääävla fint när de inte tar bort snön från vägar och gångbanor..  Många människor kan ju inte alls gå ut då, äldre, de som har rullstol,rullator med mera..

 

Förra året kunde jag själv knappt gå.. Fick ju gå skumt för att inte trilla bläää...

 

jaha jag och minstingen har varit i malmö, inte klokt det eller ?!!.. Fick stå här i hörby i en jääävla timme innan bussen kom... Hm.. Det skulle ha gått två bussar under tiden, men var faan var dem haha..

 

Ja imorgon , vet i fan när jag ska gå egentligen.. Börjar kl 11 vid lindängen.. Ska jag ta bussen här 09 så får jag gå halv nio.. Men vågar jag ta den kvart över nio?.. Kanske den då inte kommer..

 

Ja det löser väl sig.. Tror jag sticker halv nio.. Sen byta oxå på södervärn..

 

Kvällen blir lite tuffare :) Slutar 20 men den gula bussen går inte förrän 21 30 på södervärn... Så då är jag väl himma ca 2240..

 

Sen upp typ 04 15- 04 30.. Tjohooo Åka buss har jag inga problen med, gillar att åka.. Bara att vänta, vänta och byta och byta som kan vara lite bull..

 

Har snart semester så då blir det inte så mycket åkandet haha tja bara in kanske tre g :) möte och ärenden..

 

Annars har jag annat för mig på min semester.. Jag ska koppla av :) andas och andas haha fixa lite här hemma..

 

Sen ska jag ta fram min husliga sida och baka bröd   lyssna på rock.. Och jag ska faktiskt oxå koka och göra min egen marmelad:) bara fixa några glasburkar..

 

Ja detta ser jag fram emot.. Sova ut :)  den senaste tiden har jag gått upp tidigt och varit och farit på mina lediga dagar.. Men thats life..

 

Tänk att bara gå omkring i morgonrocken hela dagen :) har ingen men ni hajar nog principen..

 

Vara rufsig i håret och se halvdan ut haha fast vet inte om jag fixar det.. Nä håret måste vara i hyfsat skick :) Ska ju ut och röka, nån kan se mig... Ja har ju luvtröjor som jag kan trä över huet..

 

ja och mascara måste jag oxå ha   annars ser jag sjuk ut bläää..

 

Nä nu ska jag kolla klart på en film, bara sett lite med ena ögat.. kanske går in på facebook och skriver nåt skumt igen..

 

Hasta la vista..

 

 

 

 
 
Ingen bild

mig själv

28 december 2011 22:30

Har varit nu på facebook och skrivit nåt tja skumt eller nåt.. Varför ? Varför inte haha ja de tycker säkert att jag är en underlig, märklig varelse.. Men det är ok..

 
mor din..

mor din..

29 december 2011 15:35

Hej ungen min..
Jag tycker inte det var så skumt *s*,
du är ju som du är..hm..eller nåt..haha
Nej det var helt okej.. <3

Har du tänkt ut vilken sorts marmelad du ska göra..
ja du kan vara riktigt huslig när tiden räcker till.
kram.. <3

http://perlemorsan.bloggplatsen.se

anette

29 december 2011 21:21

hej hej :) Kanske lite skumt var det haha.. ja ja sån e jag.
Nja gillar olika sorter av marmelad, så har inte bestämt mig :) men ska nog göra två sorter.. Du har inte glasburkar som du ska kasta?..
Blir det gott kan du få en burk, om du vågar haha..
Kramar...

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av anette - 23 juli 2015 20:45


      Detta fina armband har brorsans minsta dotter gjort till mig idag 😄 hon och hennes ena syster var här hemma hos mig ett par timmar och Emil (the dog)   Känner mig inte så snackig 😁 ska se äventyrs film nu med ☕&...

Av anette - 19 juli 2015 21:21


  Ja just du 😗 eller ni!   Varit hyfsad lugn söndag, annars full action hela helgen. Nu får jag inte glömma att jobba imorgon 😐 inte van att ha så här många veckors semester,men det har varit riktigt härligt men redo för jobb n...

Av anette - 17 juli 2015 10:16


    Kiss i öronen 😗 sola och dricka ☕️ får passa på medan solen är här. Sedan ska jag iväg.   Har knappt varit här på nåt år, ska bli mer aktiv haha kanske inte skriver varje dag men när jag har tid och lust. Tror inte m...

Av anette - 16 juli 2015 22:41

    Är jag analyserad än haha helt ok 👍😄     Nu slöar jag i soffan med en jävla huevärk :( fått det varje kväll nu i nån vecka eller två, alltid efter 21 hm!?   Hälsat på min kära mor ikväll ❤️ med minstin...

Av anette - 16 juli 2015 18:41


    Ja vad menar jag med det hm 😏 naken utan kläder?' Eller naken offentlig på nätet, som på Facebook och här innan på min blogg här? Naken utan mina kläder just nu, usch fy fan tvi vale 😦 gått upp en del i vikt sedan förra året ...

Ovido - Quiz & Flashcards