Alla inlägg den 14 april 2012

Av anette - 14 april 2012 18:48

 



Ja här sitter jag i köket vid datan och skriver och har mig.. Och så här ser jag ut idag i fall någon undrar haha , om ni ser och undrar varför jag e röd och prickig nedanför halsen så har det sin historia   

 

Fick det för några år sedan, har aldrig varit direkt soldyrkare men för några år sedan ville jag i alla fall bli brun snabbt som fan haha

 

Så jag min dumme jävel smorde in mig i olivolja och satt på balkongen och solade, ja sen blev det så här, ser ut som kärl brustit eller nåt..

 

Ja nu släpper jag den historian och focuserar på denna dagen.. Ja vår och sol här i lilla byn oxå :) varit ute och gått en lång runda och njutit..

 

Har ingen eftermiddagssol här utanför mig, så haft tjock tröja på mig här i skuggan *s* men skönt ändå att vara ute..

 

Städ, tvätt och köttfärslimpor har det varit här.. Kollat lite bland böckerna som jag fick av morsan.. Så har 4 st framför mig, bara att välja en till att börja med..

 

Oxå skönt att kunna läsa för nöjes skull igen och inte längre för läxor och som har med skolan att göra..

 

Ja skolan är färdig nu :) Hallelulja Tjooohooo Balooo..

 

Är minst godkänd   Och betyget får jag den 27 april när vi även ska få en fet middag på statshuset.. Och på kvällen ska det firas här med familjen..

 

Ja funderar även på att börja plugga eventuellt till hösten igen haha oj oj oj ..Eller i januari)

 

Men finns en del saker som jag ska ta reda på först innan jag berättar vad det är, så det ska jag kolla upp nästa vecka.. I så fall blir jag borta från jobb i 11 veckor och pluggar till något som jag velat länge..

 

Just det, ringde oxå skolan så jag får mitt gamla betyg från 06.. Så antingen får jag två betyg eller ett, det kunde inte sägas än..

 

 Skit i samma eller hur!.. bara jag får bevis på att jag är färdig med utbildningen.. Och sen lämna kopia till chefen så jag får min löneökning :)

 

Tja efter skatt får jag väl högst 250 kr   hm ja ja .. Får i alla fall valmöjligheter till att byta yrke/yrken..

Och det blir det oxå så småningom..

 

Men vill landa på ettan nu ett tag så jobb sökning får vänta tills hösten..

 

Ha en mysig kväll vad ni än gör.. Hasta la vista..

 

Dagens:

 

 

Var försiktig i solen haha ..

 

 

 

  

 

 

Ovido - Quiz & Flashcards