Direktlänk till inlägg 5 maj 2014

Tjohooo Tjohoo Tjohoo !!! :) :)

Av anette - 5 maj 2014 17:13

 

 

Som sagt Tjohoo ;))  

 

Det jobbet som ligger här i byn som jag inte fick på grund av att jag inte hade körkort :(( annars hade jag fått det..

 

Förra veckan ringde regionchefen i Hörby ( hon som gjorde intervju nr 2)

Sa att de kollat över bemanningen, och behovet av vad de boende behöver, och att de behövde en nattpersonal till :)

 

Att de tänkt på mig då, och hon sa: ja det behöver du inget körkort till..

Men problemet blev att de ville ha mig så fort som möjligt, svårt sa jag, och min chef måste ha en månad på sig att fixa ersättare..

 

Verkade som hon ville att jag skulle ha den ju, så hon skulle kolla med samordnaren på boendet, om det gick att sätta in personal till jag skulle börja..

 

Så vänta vänta igen usch haha.. Hon ringde imorse :)) Jag fick tjänsten jippii hurra!!

 

Så jag börjar i början av juni, och då börjar mitt nya liv.. Vill ju helst ha dagtid, men va fan, en dörr öppnas och vet inte om jag får dagtid ändå där senare..

 

Känns kul och spännande och känner mig glad, de andra känslorna kommer senare usch att lämna mitt jobb efter 12 år.

 

Jobbar med de bästa  så det blir tufft att lämna dem och de boende..

 

Känns även nervöst *s* om vad det är för personal och sånt, men men det går säkert bra, redo att pröva på denna utmaning, tagit 3 månaders tjänstledighet från mitt jobb fall i fall..

 

Så full rulle här på min lediga dag :) massa mail, sms, telesamtal och kommentarer på facebook :) som stöttat innan och är glada för min skull..

 

Hunnit även med tvätt, städ, gjort fisksoppa till mig för 4 dagar och mer soppa till sonen *s*..

 

Handlat mer grönt haha aldrig varit så jäla nyttig och tänker på vad jag äter nu, visst ibland äter jag nåt gott haha måste leva oxå för fan..

 

Men ändå ändrat mycket i kosten och tänkandet, fortf 2 g i veckan som jag kör 500 kalorier . de andra dagarna äter jag mycket grönsaker, frukt och bra mat, och det viktigaste flera mål om dagen i små mängder, och ändå blir mätt..

 

På fredag ska jag mumsa på nåt gott i lagom dos, ja just det vad är lagom haha men lagom för mig i alla fall :))

 

Nu ska jag ta mig en kopp, ganska van vid det där pulverkaffet :)visst dricker zoegas oxå, men hemma bara det andra, mycket snällare mot min mage..

 

Hasta la !!

 
 
Ingen bild

Lena

5 maj 2014 21:39

😪😢😟😂😥😰😓😢😅👍❤️

anette

5 maj 2014 22:02

♥♡♥♡♥♡ Hur ska jag klara mig utan dig :(( men får mer tid över, kan hälsa på jobb, vi kan träffas och fika, promenera med koki :) jag kanske kan hoppa in extra vid behov ;)) om det går!

 
Ingen bild

Lena

5 maj 2014 23:29

Usch nu sitter jag och bölar men vi får fortsätta att träffas jag kommer gärna till dig och din mysiga by.
Kram

anette

6 maj 2014 19:32

Hade ett ögonblick igår kväll då jag blev lite ledsen, jobbat mer er i så många år, speciellt med dig och Siv.. Vi har ju alltid jobbat helgen ihop, och tanken att nån ska ta över mig *s* känns lite skumt..
Du är alltid välkommen Lena, dag som natt, ifall du e pigg :))

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av anette - 23 juli 2015 20:45


      Detta fina armband har brorsans minsta dotter gjort till mig idag 😄 hon och hennes ena syster var här hemma hos mig ett par timmar och Emil (the dog)   Känner mig inte så snackig 😁 ska se äventyrs film nu med ☕&...

Av anette - 19 juli 2015 21:21


  Ja just du 😗 eller ni!   Varit hyfsad lugn söndag, annars full action hela helgen. Nu får jag inte glömma att jobba imorgon 😐 inte van att ha så här många veckors semester,men det har varit riktigt härligt men redo för jobb n...

Av anette - 17 juli 2015 10:16


    Kiss i öronen 😗 sola och dricka ☕️ får passa på medan solen är här. Sedan ska jag iväg.   Har knappt varit här på nåt år, ska bli mer aktiv haha kanske inte skriver varje dag men när jag har tid och lust. Tror inte m...

Av anette - 16 juli 2015 22:41

    Är jag analyserad än haha helt ok 👍😄     Nu slöar jag i soffan med en jävla huevärk :( fått det varje kväll nu i nån vecka eller två, alltid efter 21 hm!?   Hälsat på min kära mor ikväll ❤️ med minstin...

Av anette - 16 juli 2015 18:41


    Ja vad menar jag med det hm 😏 naken utan kläder?' Eller naken offentlig på nätet, som på Facebook och här innan på min blogg här? Naken utan mina kläder just nu, usch fy fan tvi vale 😦 gått upp en del i vikt sedan förra året ...

Ovido - Quiz & Flashcards