Direktlänk till inlägg 6 maj 2014

Mycket i huet just nu!!

Av anette - 6 maj 2014 19:42

 

 

 

Tänkt mycket på de boende på jobb och mina arbetskamrater idag när jag har jobbat, känns som jag tänkt på dem på olika vis.

 

När jag jobbat med en boende, som jag gjort i 12 år nästan varje dag, tänkt: ja du, nu slutar jag snart, nu gör jag snart inte detta med dig längre :( usch.

 

Känns jobbigt, när man jobbar så tätt med människor, och där bor bara några stycken, och då får man en helt annan kontakt, blir ju som en extra liten fam, proffsigt eller inte !

 

Känns bra att jag har en månad på mig och inte en vecka att sluta, redo och säga farväl sen hm är jag någonsin redo för det egentligen..

 

Kan ju alltid hälsa på :))

 

Och alla mina goa arbetskamrater  kommer att sakna dem alla så klart, men vissa har man haft mer kontakt med, jobbat mest med. Som med Lena och Siv :) har jobbat med dem på vår helg sedan jag började på jobb..

 

Tror nästan Siv och Lena känner mig bättre än vad jag gör själv   men de gillar mig ändå haha känns så :) De kan nog titta på mig ibland och veta vad jag tänker och tycker bara av att titta på mig, behöver nog inte ens alltid svara ;)

 

De vet mina brister och fel *s* fast kanske inte alla..

 

Så det blir jobbigt att lämna även om jag är glad att jag fick jobbet i byn :) vet vad jag har men vet inte vad jag får..

 

Även om mitt nya jobb blir fett, så kommer ni alltid att vara nr 1    Lämnar min trygga hamn, men ni kommer alltid att finnas i min famn..

 

Nu är det soffan som gäller gääsp och såna grejer! Gick upp vid 04 och kom hem vid ca 17:45..

 

Hoppade in i duschen, fixade lite, tog fram kläder till morgondagen och oops sen var kl 1900..

 

Nån film sen på 6an, vet inte om den är sevärd.. Ljusen är tända och myskläderna på, kaffemuggen på bordet :) 

 

Hasta la..

 
 
Ingen bild

Lena

6 maj 2014 20:58

Tack jag kommer att sakna dig jätte mycket 😥
2014 är ditt år och det du skrev i brevet till dig själv stämmer nog bra man borde kanske tänka till själv varje år och skriva ner i ett brev och sen öppna i slutet av året.
Du har rätt om att vi känner dig väl vet hur du är när allt går din väg och vet hur du reagerar när du inte mår bra.
Kommer ta tid att fatta att du inte kommer tillbaka vi mister en härlig ,omtänksam och rolig,sprallig arbetskamrat .
Jag började skriva att jag mister en vän som jag kan anförtro mig åt och prata med om allting men så behöver det ju inte bli för det är bara för mig att jobba på att vi ska förbli vänner och träffas ofta.
❤️kram

anette

7 maj 2014 06:27

God morgon Lena :) skrev 2 g här igår men det försvann visst in i dimman..

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av anette - 23 juli 2015 20:45


      Detta fina armband har brorsans minsta dotter gjort till mig idag 😄 hon och hennes ena syster var här hemma hos mig ett par timmar och Emil (the dog)   Känner mig inte så snackig 😁 ska se äventyrs film nu med ☕&...

Av anette - 19 juli 2015 21:21


  Ja just du 😗 eller ni!   Varit hyfsad lugn söndag, annars full action hela helgen. Nu får jag inte glömma att jobba imorgon 😐 inte van att ha så här många veckors semester,men det har varit riktigt härligt men redo för jobb n...

Av anette - 17 juli 2015 10:16


    Kiss i öronen 😗 sola och dricka ☕️ får passa på medan solen är här. Sedan ska jag iväg.   Har knappt varit här på nåt år, ska bli mer aktiv haha kanske inte skriver varje dag men när jag har tid och lust. Tror inte m...

Av anette - 16 juli 2015 22:41

    Är jag analyserad än haha helt ok 👍😄     Nu slöar jag i soffan med en jävla huevärk :( fått det varje kväll nu i nån vecka eller två, alltid efter 21 hm!?   Hälsat på min kära mor ikväll ❤️ med minstin...

Av anette - 16 juli 2015 18:41


    Ja vad menar jag med det hm 😏 naken utan kläder?' Eller naken offentlig på nätet, som på Facebook och här innan på min blogg här? Naken utan mina kläder just nu, usch fy fan tvi vale 😦 gått upp en del i vikt sedan förra året ...

Ovido - Quiz & Flashcards