Alla inlägg den 25 maj 2011

Av anette - 25 maj 2011 18:35

    

 

Pluggat i medicinsk grundkurs boken här hemma... Om lite blandat som vi ska prata om i morgon i skolan.. Nervsystemet, vätskebalans, urinorgan mm..

 

Ingen powerw idag, fortf ont och har sår på hälarna ha ha.. Så de får vila tills imorgon i stället..

blir ribban imorg för det efter skolan

 

  Ja ja inte så här sakta fan :))... Inte än har jag märkt att jag gått ner i vikt, men det kommer...

 

Ska som sagt inte ge mig denna g, det tar ju tid, sen vet jag att jag kommer att gå ner.. är annars väldigt otålig hm som person typ ha ha ... men någonstanns på ribban har jag hittat tålamodet och det kommer klart att visa sig..

 

Annars varit lugnt här, var iväg ett tag i morse... sen fixat här hemma lite.. nu har jag placerat arslet i min gröna sköna soffa med mitt kaffe:)

 

ja rocken e på fortf och njuter även av det och visst haft många funderingar och tankar på en viss person  ( M)  ja skumt tycker jag det e fortf, att man kan fastna för en person så här... Det bara finns där, mina känslor och bara inget jag kan varken kasta iväg eller förneka :(...

 

Nä nu ska slänga mig snart i mitt skumbad :) Sen luktar jag nog fan vanilj, på en ondag och allt oh my oh my.. sen upp med håret i min kärringaknut och på med myskläderna, för att åter mysa i soffan med mina ljus och mitt kaffe :)

 

Hasta la vista...

 

dagens:

 

Allting jag verkligen tycker om är antingen omoraliskt, olagligt eller fettbildande.( sant det ) ha ha...

 

 

 

 

Tidigare månad - Senare månad
Ovido - Quiz & Flashcards