Alla inlägg den 5 augusti 2011

Av anette - 5 augusti 2011 21:53

 



Kanske lite rock and roll :)) bitches... Ja det e väl aldrig fel tjohoo.. ja jag är oxå en bitch.. Finns snälla och onda bitches    gissa vem jag är ha ha.

 

 

Just nu på radion Skid Row, remember yesterday   älskar bara den låten som fan.. Kanske den påminner om någon eller inte :) bara jag som vet..

 

ja denna fredag har gått i 180, fast jag har varit ledig.. Vaknade imorse 09 ( oj då) ha ha ja men det var skönt i alla fall att Zzzzzzzzz....

 

Då blev det en kanna och sedan lite städ här och sånt shit... Slipper sen då det i helgen :))

 

Var ute sen för syre och dagens shopping.. Ingen sol i malmö idag..

 

pratat med mor min några min i tele   ... Nice det, veta att hon mår bra och att hon oxå kommer hit snart ( Elvis med ).. När det är malmöfestrivalen..

 

Annars då, jo senare idag vid 16 så sov jag middag ha ha, igen hm... kanske jag inte är 28 längre då typ, åldrats till 29.. Nä men fy kan det verkligen hända   .... Shit..

 

Middag med den yngsta sonen här himma, och det blev potatissallad och kotlett, fett det ha ha...

 

Skönt nu att sitta här och koppla av i mina myskläder, kaffet, ljus i vardagsrummet som skimrar   ... Njuter av kvällen och av livet verkligen.. Allt är som jag vill att det ska vara.....

 

Har nu ikväll studerat och läst lite psykologi, friviligt ha ha tycker det e jätteroligt och alltid lär man sig något( förhoppningsvis)...

 

Tjohooo nu spelas Whitesnakes med here i go again i radion :)) denna gillas oxå, gillar texten som fan.. :))...

 

jo just det, höll på att tappa tråden   hm igen.. Ja men jag tappar mycket annars oxå ha ha, alla mina glas då typ, men fått en del nya ( tack lena), tappat mig själv oxå, men brukar alltid hitta mig någonstanns på den krokiga vägen och    shit i did it again..

 

jo psykologi :)) hittat en del som är intressant och ska läsa mer om i helgen, för att jag tycker det är roligt :)...

 

handlar om ex... Empati och självbestämmande   som jag även en vacker eller en regnig dag ska ha på min kropp forever ( tatoo) då ju..

 

Ska även läsa mer om olika sorters av makt ex narcisstist makt, olika sorters av kontollbehov, självhävande, besatthet, härskarteknik, förtryckarmentalitet, projektion, rationalisering, betvingad makt, formell makt, skamlöshet ..

 

Ha ha tycker det är intressant och alltid lär man sig något, förhoppningsvis..

 

Lär mig saker och beteende hos både mig själv och andra.. ( människan) ( odjuret)..

 

Ska oxå läsa mer om fördomar och dömmande .. Även om jag inte vill eller tror det, så har jag oxå det hm ha ha.. Men är medveten om vissa saker om mig själv oxå, hur jag tänker om andra, och om mina fördomar..

 

Tur är väl det, så man kan försöka att ändra sina tankar och det är ju bara upp till mig om jag vill förändra mig.. Ofta beror det på okunskap om saker och ting..

 

Snart film här, och tror det blir en köttig kväll   ... Slänger mig då i min gröna soffa med täcke och kudde :) kanske jag somnar, eller inte hm bara John Blund som vet..

 

 

hasta la vista .. Peace and love... och mycket fucking anderstanding   ....

 

Dagens:

 

Inget och ingen kan knäcka eller bryta ner mig .. Varför ?!!... För jag tillåter inte det :)) Tar inget skit...

 

 

 

Acceptera ens begränsningar och tillåta sig själv att göra misstag. Inse att du inte är perfekt och att det är inte alla andra heller. Om du tar ett steg ut från bekvämlighetszonen, kommer du så klart att göra misstag.

 

Att sedan lära sig av sina misstag, utan att känna skam eller skuld för sina misslyckanden, är ett tecken på utveckling och absolut ingenting att vara rädd för.

 

 Människor som har självförtroende försöker inte bevisa saker för andra människor. De försöker inte hävda sig själva.


Sätt dig inte över andra och var inte aggressiv. Det är lätt hänt att självförtroende blandas ihop med någons behov av att hävda sig själv.


 Människor med självförtroende lyckas bättre än andra, men detta sker snarare eftersom de har självförtroende och inte för att de är tävlingsmänniskor.

Det kommer naturligt. Det tysta självförtroendet kan hjälpa dig att komma mycket längre.

 

 Personer som försöker göra sig hörda och driva andra till vansinne, sätta sig över andra, eller till varje pris vinna, har dåligt självförtroende. De försöker kompensera för sina brister.


 

 

Nä ingen är perfekt ha ha. men fan vad jag är nöjd med detta kort :))

Ovido - Quiz & Flashcards