Alla inlägg den 25 augusti 2011

Av anette - 25 augusti 2011 22:33

 



Trött som en jäkla slyna ha ha.. kan man säga så?!.. Javisst kan man det..

 

Måste vara denna hösten, eller hur.. Tror det blir många depressioner hos oss människor i vinter, tyvärr men dock sant..

 

Så käka en jävla massa apelsiner och sola solarium, ha en jävla massa bra sex, så kanske du klarar dig ha ha, ja kanske då , ska prova själv    a lot off sex and rock and roll.. Hoppar över apelsinerna :)) eller hm..

 

Ja denna dagen har varit en skoldag :) första dagen efter lovet och ny kurs.. Kul det.. föreläsning och diskussioner hela dagen( trött i huet juu)..

 

kan säga att detta som vi går på är verkligen inget jämfört med att gå utbildningen på heltid, som jag gjorde 05.. Inte för så, men det e verkligen så..

 

ja läxor o så har vi redan fått planerat med muntlig redovisning, och en skriftlig som vi oxå har..

 

den på den muntliga ska vi vara två och två, jag och en annan , vi ska välja varsin relion och svara på en massa frågor om det, och samla info o sånt shit ha ha..

 

jag valde den relion som jag förstår minst, och tyvärr har en del fördomar om, mycket brist på okunskap oxå..

 

Jag har valt Islam.. Ska bli intressant faktiskt.. Lära mig om deras kultur, värderingar, normer med mera.. Så min lediga dag på måndag ska jag ägna mig åt Isalm här hemma...

 

 men jag tänker fan inte be 5 gånger den dagen, ja där ser ni, jag behöver lära mig att förstå varför det är viktigt för dem...

 

Full rulle i helgen, men nästa vecka så kommer jag att skriva här en del om mina tankar om, fördomar och varför vi egentligen dömmer människor, och vad ger det oss rätt att göra det..

 

Även om etik och livsfrågor, om olika dilemman, vad e rätt eller fel?.. Ett dilemma, eller fall kan man diskutera egentligen om i flera timmar..

 

 kan lägga in ett dilemma här, så kan ni analysera om det :) om ni vill, om hur ni hade agerat och handlat..

 

Och om varför vi människor mer eller mindre har behov av att hävda sig själva hm har man väl rätt till, att tycka att man e duktig.

 

Men en del tycker jag skryter för mycket om sig själva, om hur jävla duktiga de är.. En del gör det för at även trycka ner andra..

 

 Som om de vill ha en medalj om halsen haha..  Men min åsikt.. ja så det blir min analysering om det..

 

Nu ska denna analyserade bitchen gå och kasta sig, och dra täcket över huet :).. kl e nu 23 15)..

 

trött som ett as, men ändå inte för att kunna somna, men tar facebook med mig under täcket och läser ha ha, då brukar jag somna fort :) ...

 

hasta la vista och natti natt.. peace and love, and a lot aff fucking anderstanding...

 

Dagens:

 

När kraften håller på att ta slut och ingen ork finns kvar.. Finns det bara en sak kvar att göra, att inte ge upp och fortsätt kämpa.....

 

 

 

 

Av anette - 25 augusti 2011 21:29

 


Skid Row :))

 

      Går typ så här....

 

 

 Remember yesterday, walking hand in hand.. Loveletters in the sand, i remember you... Through the sleepless nights, throu every endless day, id wanne hear you say, i remember you..

 oh oh oh...

 We spent the summer with the top rolled down, wished ever after would be like this, you said i love you babe without a sound..

I said id give my life for just one kiss.. Id live for for your smile and i die for your kiss..Remember yesterday, walking hand in hand........

 

 

 

   I remember you always... Walking hand in hand....

 

 

 

 

 

  

Ovido - Quiz & Flashcards