Alla inlägg den 8 augusti 2011

Av anette - 8 augusti 2011 22:27

 


Ja ruggigt och regnigt.. Jobbat kvällen och frös som en jävel när jag skulle him.. Blev så sugen på varm oboy och en ostamacka när jag stod vid bussen   ...Ja och inte var det för att jag var hungrig...

 

Bra dag och kväll på jobb som vanligt, och jobbade med min ena bonus syrra :)) ..

 

Annars då, tja min vita tråd håller på att ta slut   ha ha hur kan det vara tänker jag.. Kanske för att jag aldrig syr:) ja igår sydde jag några stygn på ett plagg.. Intressant eller hur   Och den röda tråden vet jag inte var den är..

 

Och snacka inte om nålen hm, den e sönder ha ha och har ingen annan, men herregud.. Vad är jag för en typ..

 

Ja trådar och nålar... Hm.. Kanske borde gå på en sykurs   Ja inte för att lära mig att sy precis, bara för att se om fika ingår :) och för syns skull, eller inte.. Sitta där med nål och tråd och se ut som om jag bryr mig ha ha..

 

men visst kanske vore det kul att kunna sy sina egna gardiner och sånt shit.. Hade jag haft tålamod så hade jag nog lärt mig och tyckt att det var kul.. Kanske hittar jag tålamodet någon gång   ja då får jag fira..

 

ja ha, har jag fler skumma tankar i huet då ?!.. Ja faktiskt.. En sak som jag tänkt på.. Kan en moderat och en socialdemokrat ha ett fast förhållande?

 

Ha ha.. Eller e det så, att i ett förhållande att alltid båda håller på samma parti Hm.. Intressant.. ( ja säger inte att jag håller på nån av dem, eller kanske jag gör..

 

Ja nu ska denna skumma bitch Zzzzzzz med mina tanklösa och tankfulla tankar...

 

hasta la vista och natti natt..

 

Dagens:

 

Jag vill och tänker tycka vad jag vill.. Även om andra tycker annat.. Jag accepterar andras åsikter även om jag inte håller med.. Och vill att andra ska göra likadant.. kan handla om olika saker, och även om politik..

 

 

 

 

 

Ovido - Quiz & Flashcards