Alla inlägg den 5 januari 2012

Av anette - 5 januari 2012 07:37

 




Vaknade 07 av mig själv *s* rena sovmorgonen ju, inte klokt.. Har fortf semester   fett det haha.. Mysigt ändå att gå upp när allt är tyst och stilla..

 

Igår var jag och minstingen i malmö fy fan haha.. Ja bara bara där snabbt och stack så fort vi blev klara med våra ärenden..

 

Men vi stod nog här i en timme innan den gula bussen kom? hm..Ringde skånetrafiken under tiden, och frös gjorde man brrrrr..

 

Jo de sa att den bussen vi väntade på skulle inte alls komma haha och fanns inte hos dem ? men de skulle så klart kolla upp det, så det var fel..

 

Så då hjälper det inte att kolla här i busshållsplatsen på deras tidlista eller de gula listor som finns hm..

Ska jag behöva ringa skånetrafiken varje g ? ja det måste jag nog göra, kommer att terra dem ofta ..

 

Ska terra dem 2 g idag , och fråga om två tider till sonen här, som ska iväg idag..

 

Idag kommer morsan hit :) ska hjälpa mig med gardinerna här *s* som sagt det är inte min grej.. Hade jag inte haft nåt val så hade jag kanske fixat och lärt mig mer om det haha..

 

Så det blir kul att hon kommer hit :) och roligt att vi kan träffas mera nu..

 

lade in innan foto på de saker jag fick i tisdags :) så fina saker, inte klokt.. Men såg sen att fotot på det kunde ha varit bättre :)

 

Kanske man inte såg ordentligt vad jag fick, men fick jättemycket :) Och kul med blommor i .. Även mina favoritblommor ..  Så ska vårda dem väl..

 

Nu blir det lite mera kaffe här och kolla på lite nyheter hm ... Fy dessa skjutningar i malmö, jobbar på tvåan nära där den sista var.. Kanske borde fixa en skottsäker väst ..Jäävla chicago.

 

Hasta la vista..

 

Dagens:

 

ja åter, lev idag, imorgon kan det vara för sent..

 

 

Ovido - Quiz & Flashcards