Alla inlägg den 9 januari 2012

Av anette - 9 januari 2012 17:19

 




Det småsnöar här hm god jul   så dags .. Kan hoppas det stannar vid där nu..

 

Ja här sitter jag och är mätt haha så nu vet ni det.. åt ostsnitzel med såna där nyttiga grejer, tomat och gurka var det visst..

 

Så kaffet har jag här brevid och skallen lyser på bordet, och ler lite snett haha belåten och nöjd, brukar se sne ut då, eller !..

 

Fy fan då har man varit i malmö igen , ja lite så känns det faktiskt och inget jag ber om ursäkt för... Var där en timme och fixade en grej och sen hem fort  igen..

 

Så fort jag hoppade av bussen i malmö, kände jag hur stressen jagade mig, hjärtat steg fortare och folk började gå i fatt mig i hälarna haha .. Stressade människor överallt, tutande, bilar och cyklar hela tiden..

 

ja det har man levt i snart 40 år haha men som jag har sagt till morsan att jag e fan ingen stadsbo :) Så det är väl ödet att jag har hamnat här..

 

Känner ro inombords.. Klart det är kul att gå till jobbet och träffa vännerna i malmö :) men om jag ser klart i stjärnorna så visar ödet ett annat jobb här i framtiden, när ?? ja det får bli en suprise..

 

Och nu är det klart och papper påskrivna, att minstingen är helt totalt färdig med skola i malmö :)

 

Så det är vad vi har gjort innan i malmö.. Och han var så nöjd när vi lämnade skolan.. Han vantrivdes där oxå, så jag förstår han.. Sen att gå i en linje som inte man är intresserad av..

 

Även han var glad att åka hem igen och slippa malmö haha och det syntes oxå.. Han är glad att det ska bli praktik innan han börjar skolan i hösten igen..

 

Så nu på fredag ska vi till någon som tar över nu med skola och praktik :) skönt det, och det blir nog bra detta..

 

Den stora sonen har varit här tills idag, och kom i torsdags :) Så det har varit nice att haft de båda här..

 

Vi har haft det mysigt i helgen här, pratat och druckit kaffe ( inte den minsta haha) och haft filmkvällar.. varit ute och gått lite här..

 

Tror faktiskt att han kommer hit snart igen   .. Även han kände väl lugnets harmoni haha..

 

Ja fy fan  tror detta året blir fett :)) ja det är väl fan dags.. Lite tur, ödet och egna val så blir det nog ett händelserikt år med alla dess tillbehör :).. det tänker jag fan se till..

 

Inte mycket negativt eller jobbigt kvar att ta itu med, tack o lov :) ja  nåt kan jag väl inte göra så mycket åt, men tror att det som jag tänker på löser av sig själv, tja jag vet och då blir jag glad, ja nån annan oxå hahahaha.. ( på tiden )

 

Fast det andra jag tänker på e egentligen inte så negativt :) hm nä, det kan bli bättre med det, inte fan sämre i alla fall :) hm ja då e det ju lugnt och fridfullt.. I livet.. Livet som ska levas dag för dag och uppskattas och var rädd om :)

 

Nu ska jag cykla om en stund :) ja ska jag cykla där ute på de krokiga vägarna ?? Eller ska jag cykla i den raka hallen här ?? hahaha ja det kanske man kan analysera om, men morsan vet :))..

 

Hasta la vista..

 

Dagens:

 

Tålamod tålamod ja det finns, till en viss del :) En grej/ person typ eller nåt finns det tålamod till, och tror faktiskt inte att jag behöver vänta så länge till :)...

 

 

 


Ovido - Quiz & Flashcards