Alla inlägg den 12 januari 2012

Av anette - 12 januari 2012 19:45

 



Menar mitt vardagsrum :) ..

 

Idag med all resetid , bytande och väntande bara tagit 3 timmar :) och inget stopp på motorvägen.. Undrar om jag sa rätt igår ? hm tog då med allt 4 h och 15 min..

 

Haft skoldag idag och är roligt att det är igång igen.. Håller forft på med utvecklingsstörning/funktionshinder/nedsätningar...

 

Och boken specialpedagogik är verkligen bra..  Så idag har vi pratat om olika nivåer av utvecklingsstörning.. Om att mäta förmåga, rumsuppfattning, tidsuppf, kvantitetsuppf, kvaliteuppf och orsaksuppfattning..

 

Ärftlighet, orsaker och sårbarhet inom utvecklingsstörning...Pratat om olika hjärnskador, och symptom med mera..

 

Håller oxå fortf på med våra grupparbeten där vi bygger våra gruppbostäder :) Rätt kul faktiskt, men mycket jobb med det..

 

Ni behöver inte undra om jag har blivit klokare även idag haha, för det har jag :)) Ja alla i gruppen faktiskt..

 

Fått information om 2 saker som vi inte visste om , och blev förvånade över.. har oxå kollat på nätet så källan är säker :)

 

 1 ) Ni visste kanske att det är farligt för människor med ADHD att dricka red bull och andra energidrycker, ska förvärra symptomen..

 

2) Och att de som har hjärnskada kan det vara ganska farligt att få i sig vissa färgämnen, som i  ex godis.. Kan få ökade kramper, utbrott, depression..

 

Energidrycker vet vi ju att det är farligt, men för vissa kan det vara riktigt katastrof..

 

Lugn och skön kväll här.. Ska snart se en film här.. Så lite kaffe här nu och myskläderna är redan på :) sen mitt täcke och lite kuddar   Vilken jävla lyxig livskvalite tjohooo..

 

Sonen där inne e helt kass, ja han ser och hörs helt eländig.. Den store e visst oxå kass och han var här förra veckan..

 

ja alla säger att det går en massa shit och jag vill inte ha shit.. har haft shit och varit hemma tillräckligt, men jag behöver ju faktiskt inte bli smittad .. Får ta hand om min basala hygien :)...

 

Hasta la ..

 

Dagens:

 

Att gå omkring och känna hat eller bitterhet över någon eller något
är detsamma som att låta  det som du avskyr få bo helt gratis i ditt huvud.
citat av okänd..

 

 

 

 

Ovido - Quiz & Flashcards