Alla inlägg den 10 januari 2012

Av anette - 10 januari 2012 20:16

    



Vilken lyx det, det är ju inte klokt   .. Inte alla som varken har toa eller tak över huvudet..  Står mycket om de hemlösa i tidningen idag..

 

Pratades även om det i nyhetsmorgon på tv 4.. Där en förra detta hemlös var med i och pratade om hur det kan vara och arbetar för detta nu.. har han nog gjort länge, för jag kände igen honom..

 

Ja och som vanligt handlar det väl om pengar?!! Kunskap och resurser finns ju hm.. Finns klart de oxå som vill vara fria där ute och inte vill ha hjälp av samhället..


Många vill ha och behöver hjälp, rådgivning och ett hem ..  Vem som helst kan bli bostadslös av hur många anledningar som helst, inte bara för man inte har betalat hyran, inte alla som tror eller förstår det..

 

Ja och var vänder man sig då ?!! Socialen eller hm hm många som oxå tror det att de hjälper en med  lägenhet hur som helst..

 

Och att man har barn spelar ingen roll heller, barnet / barnen får bo hos den andra föräldren, även om den inte kan ha barnet eller om barnet inte vill vara där av någon anledning..

 

Ja fint samhälle vi har tjohoo.. jaja eget ansvar har man över sitt liv och sina handlingar absolut, men kanske inte alltid de går att styra över, av vissa saker som händer i livet..

 

Sen tycker jag många saker i samhället är jävligt orättvisst men det får jag väl tycka.. Och många människor som ber om olika sorters hjälp får inget stöd eller hjälp, och vet inte var hjälpen finns..

 

Ibland får man överdriva och skrika för att få hjälp. men det går inte alltid.. Men de som är tysta och svaga, orkeslösa förblir det om de inte har någon som kan stötta och hjälpa..

 

Ja så jag är glad över min toa :)

 

Och nu ska jag fortsätta att titta på min film här, ja lyx det oxå.. Blir Zoombies..

 

Varit ute i solen och gått innan idag, och njutit av det lugna och harmoniska miljön haha.. Sen har jag gjort lite av varje här hemma, motion cyklat här i storarummet till family guy..

 

Nya kraftfulla tag e det nu, fy fan :)

 

Hasta la..

 

Dagens.

 

Den tid som har gått kan vi inte få tillbaka, även om vi kan lära av den.
Framtiden är inte ännu vår, även om vi planerar för den. Vår tid är nu.
Vi har bara idag.

 

 


Charles Hummel, författare)

 

 

 

 

Ovido - Quiz & Flashcards