Alla inlägg den 30 januari 2012

Av anette - 30 januari 2012 19:39

  '




Ja det går alldeles utmärkt haha.. Hm tänker ni, brukar bitchen se ut så där   .. Mer eller mindre..

 

Varför då hm tja för jag kanske vill det.. Kan och får jag det ?!!  Måste jag se ut på ett visst sätt, eller vara för min ålder haha..

 

Har inte med åldern att göra.. Tänker ibland, många g man har hamnat med folk man inte kan vara sig själv, o tyvärr hyckla lite.. Klart sen att man ändå e dig själv, men e man på vissa ställe så får man kanske tänka sig lite för..

 

Pratar jag med en pensionär kanske jag inte svär lika friskt haha visst ibland pratat med myndigheter eller annat shit då jag har svurit   men då med humor och min spontanitet haha..

 

ja min humor då hm.. Ja den kanske kan diskutera och analyseras.. Så bäst att skita i det..

 

Nån tanke idag då?!! Javisst för fan.... Att inte passa in?!! snacckar om mig själv, sen vet jag inte hur det är med alla andra..

 

Många g har jag känt det i vissa  sammanhang, men det är väl inte ovamligt eller ?!! Måste man passa in överallt eller hm..

 

Nja det tror jag inte.. man kan inte passa in till höger och vänster, och rakt fram och what ever haha men ändå vill man vara omtyckt :) helst då utan mask för det känns inte så tungt då..

 

Själv tycker jag att jag funkar med de flesta, men visst älskar inte alla, Och alla älskar och gillar inte mig :)) helt ok :).... Hur faan skulle det då se ut ( harlel)..

 

Vissa som jag inte gillar fullt ut inombords kan jag ändå ha respekt för och komma överens med, gör det mig till en hycklare då hm kanske ..

 

Sen finns de nån/några kanske som jag inte gillar, och då går det fan inte att hyckla alla alla gånger :) men det ska mycket till för att jag inte ska tycka om någon..

 

Gillar inte egotrippade typer, de som inte kan känna empati för mänskligheten.. haha gillar inte mycket kanske ..

 

Hasta la vista   ...

 

Dagens:

 

Be your own bitch   Ja fyyy fan för att vara någon annans haha...

Ovido - Quiz & Flashcards