Alla inlägg den 22 januari 2012

Av anette - 22 januari 2012 20:08

 




Är en film ( thriller) som kommer 21 00 på femman..som förlorar sin fästman i ett våldsamt överfall, på kuppen blir hon själv svårt misshandlad. Hon upptäcker en främling inom sig själv - en beväpnad, rasande hämnare som irrar omkring och letar efter förövarna. Producerat år 2007. Regissör: Neil Jordan, Skådespelare: Jodie Foster,

 

kanske har sett den innan haha ja minnet ni vet, kan vara en fördel då man inte tröttnar på vissa filmer eller seier :))

 

varit en riktig mysdag här himma   Vaknade samma tid idag som igår , 9 15.. Skönt att inte behövt ställa kl..

 

Gått i mina myskläder och haft det fett haha.. Läst en del på nätet om ditt och datt och sånt shit. ja har faktiskt läst om olika grönsaker och olika fetter, frukter och lite annat..

 

Myst även nu ikväll både inne och ute.. Satt härutanför i min vita stol på min blåa dyna :) så jag inte får urinvägsinflammation, fy fan..

 

ja hade även min svarta jacka och satt och tittade på den svarta himlen, då jag ser alla dessa vackra och tydliga stjärnor.. Väldigt rogivande och nice att bara studera himlen..

 

Haft lite egenvård haha ja tycker de dagarna behövs mer nu för tiden hm, undrar varför haha nä det gör jag not, vet varför.. Den där stigande åldern..

 

Man blir ju grövre med åldern haha, ja jag i alla fall.. men än så länge har jag inte märkt att öronen har blivit större, skönt det.. Kommer kanske vid 45..

 

Skiter i dessa jääävla siffror, och e ju 28 inombords :) man överhuvudtaget alltså, jag vill fan inte bli äldre med utseendet.. Nä det vill jag inte..

 

ja näsan ska oxå bli större med den stigande åldern ju, det vet vi.. men när egentligen? haha eller har den redan växt..

 

Är förresten inte näsan större på morgonen när man precis har vaknat ?!! Min e tror jag, känns förjävligt haha har kanske alltid varit så, men har inte uppmärksammat det förrän nu i alla fall..

 

kanske arslet blir större under natten oxå, ja det skulle inte förvåna mig , men det beror nog på annat kanske, tja man vet fan aldrig egentligen..

 

Nu ska jag och mitt arsle cykla en stund innan filmen kommer här..

 

hasta la vista..

 

Dagens:

 

Vill du ha en förändring, handla och snacka inte :)..

 

 

 

Ovido - Quiz & Flashcards