Alla inlägg under augusti 2011

Av anette - 8 augusti 2011 22:27

 


Ja ruggigt och regnigt.. Jobbat kvällen och frös som en jävel när jag skulle him.. Blev så sugen på varm oboy och en ostamacka när jag stod vid bussen   ...Ja och inte var det för att jag var hungrig...

 

Bra dag och kväll på jobb som vanligt, och jobbade med min ena bonus syrra :)) ..

 

Annars då, tja min vita tråd håller på att ta slut   ha ha hur kan det vara tänker jag.. Kanske för att jag aldrig syr:) ja igår sydde jag några stygn på ett plagg.. Intressant eller hur   Och den röda tråden vet jag inte var den är..

 

Och snacka inte om nålen hm, den e sönder ha ha och har ingen annan, men herregud.. Vad är jag för en typ..

 

Ja trådar och nålar... Hm.. Kanske borde gå på en sykurs   Ja inte för att lära mig att sy precis, bara för att se om fika ingår :) och för syns skull, eller inte.. Sitta där med nål och tråd och se ut som om jag bryr mig ha ha..

 

men visst kanske vore det kul att kunna sy sina egna gardiner och sånt shit.. Hade jag haft tålamod så hade jag nog lärt mig och tyckt att det var kul.. Kanske hittar jag tålamodet någon gång   ja då får jag fira..

 

ja ha, har jag fler skumma tankar i huet då ?!.. Ja faktiskt.. En sak som jag tänkt på.. Kan en moderat och en socialdemokrat ha ett fast förhållande?

 

Ha ha.. Eller e det så, att i ett förhållande att alltid båda håller på samma parti Hm.. Intressant.. ( ja säger inte att jag håller på nån av dem, eller kanske jag gör..

 

Ja nu ska denna skumma bitch Zzzzzzz med mina tanklösa och tankfulla tankar...

 

hasta la vista och natti natt..

 

Dagens:

 

Jag vill och tänker tycka vad jag vill.. Även om andra tycker annat.. Jag accepterar andras åsikter även om jag inte håller med.. Och vill att andra ska göra likadant.. kan handla om olika saker, och även om politik..

 

 

 

 

 

Av anette - 7 augusti 2011 21:17

  

 




Javisst har den varit det, för mig i alla fall... Fått gjort mycket idag, det jag skrev om igår och lite till   ......

 

Precis varit in om på facebook och fått mig ett skratt   ... men klart skrattade jag inte först..

 

En vän där hade som inlägg att han hade brytit nyckelbenet när han skulle ut med hundarna, och satt nu på akuten.. Det var ju hemskt så klart.. Jag och många andra skrev och tyckte synd om honom och så, sen var det visst hans son som skoja..

 

Ja kanske dumt skämt, men läser man alla kommentarer så låter det faktiskt skoj   kanske man måste läsa det för att se..

 

ja det e ju inte första g hans son skämtar och går in på hans faceb när han lämnat datan...

 

Förra gången höll jag att på att dö ha ha det inlägget , ja det var liksom inte likt honom att skriva så, det var typ så här

 

 : fy fan jag har diarre och det bara rinner hela tiden, hjälp vad ska jag göra, nån som har tips ?...       Ha ha ..

 

Ja kanske mina kids oxå får ett ryck en dag hm, nej det tror jag inte :))..

 

Ja vad fan, man får bjuda på det då :)...     Folk tror ju ändå på vad de vill, så det är bara att köra på tjohoo... 

 

Nä nu skiter vi i det.....

 

jo just det, höll på att nästen att tappa tråden i gen   på tal om tråd förresten, har hållt i en sån idag ha ha..... ja inte min grej hm , de vet de som känner mig :)

 

Ja powerwalkat och haft lite stuff att göra idag..

 

 Sen pluggat och studerat om lite av varje, kul det :)

 

 Om  Människan i helhet, människosyn i olika perspektiv som i Behaviorismens människosyn, Psykoanalysens, Humanismens, Existentialismens, kristendomens..

 

Sen lite om narcissiska manipulationer, skamlöshet, livsfrågor...

 

Ha ha har hur roligt som helst.. Så e det väl om man tycker det är intressant, och kan ha vissa saker i åtanke oxå med människor omkring och i samhället...

Som man kan vara vaken på.. Inte helt fel..

 

Bara man inte analyserar för mycket så klart.. Men bra att veta vissa saker och tecken på med möte med nya människor... ( vara vaken )..

 

Hm har nog upprepat mig ha ha, skit i samma för orkar inte ta bort, behöver väl inte vara så jävla noga   ...

 

 

 

Har väl inget annat kul att berätta, eller ?!.. Tankar ?!.. Nja jo faktiskt en sak ha ha som jag läste på nyheterna igår, men det visste ni kanske :))

 

Ni kan hoppa här nu om ni vill...  Det e inte roligt, men jag tänkte bara på vissa saker när jag läste detta, eller fick nån tanke kan man säga..( oj då)

 

 

Har väl inget annat kul att berätta, eller ?!.. Tankar ?!.. Nja jo faktiskt en sak ha ha som jag läste på nyheterna igår, men det visste ni kanske :))

 

 

 

Därför blir vissa myggens favoriter
Mygg flockas till vissa människor - men skyr andra.
Forskarna har kommit fram till att det är kroppslukten som avgör om just du ska bli stucken.
Det enda som riktigt hjälper för att hålla dem borta är myggmedel.
- Man förvirrar myggen, säger Karl-Martin Vagn Jensen vid Århus universitet.

 
Mygg attraheras av koldioxid från utandningsluften och kroppsvärmen. Men de gillar även speciella kroppsdofter – exakt vilka är forskarna inte säkra på. De två förstnämnda faktorerna finns hos alla människor, men kroppslukten varierar från person till person.


Laboratorieförsök, där myggen fick reagera på doftprover från flera olika människor, visar att blodsugarna drogs till vissa – och undvek andra.
– Några människors petriskålar flög myggorna alltid ned på, medan de höll sig långt bort från andras, säger Karl-Martin Vagn Jensen, forskningsledare på Institutet för plantskydd och skadedjur vid den jordbruksvetenskapliga fakulteten på Århus universitet, till Ekstrabladet.


Vitlök kan hjälpa
Att äta B-vitamin uppges vara verkningslöst för att hålla myggen på avstånd – däremot kan vitlök ha viss effekt.
– Efter vad jag vet är det inte vetenskapligt dokumenterat att det hjälper att äta vitlök. Men det ligger möjligtvis något i teorin om att man kan maskera sin lukt med vitlök, säger Karl-Martin Vagn Jensen till Ekstrabladet.


Förvirrar myggen
Forskaren hävdar att det enda som verkligen hjälper mot blodsugarna är myggmedel – som innehåller luktämnen som förvirrar krypen.
– När myggen kommer nära avgör den utifrån kroppsvärmen, koldioxiden och luktämnen om den ska sticka. Men om man förvirrar myggen med ett avskräckande medel kommer den aldrig så långt att den sticker.
Myggmedel kan minska risken för att bli stungen med 70 procent.


 Av Marit Sundberg
marit.sundberg@expressen.se


Hm och vad ville jag med detta då ha ha.. Jo tänker på, när jag var liten/ yngre blev jag ofta stucken... Och fick alltid stora jäkla bulor..

 

men i vuxen ålder hm ja vet inte när jag blev stucken sist hm( jo jag e ute oxå)

 

Kanske jag luktar annorlunda nu då, måste vara det ha ha... Ja skit i samma , skönt att de inte gillar mig längre :))  Bara en tanke..

 

Nä nu ska denna tänkare se klart på en film innan Zzzzzzz..

 

Hasta la vista     ...........

 

Dagens:

 

Ja mina tankar går till min arbetskamrat   hennes familj.. Vet inte än hur det är med hennes lilla hund ( koki) ... Många kramar till de alla...

 

 

 

 

 

 

Av anette - 6 augusti 2011 20:54

 




Solen försvinner varje gång jag är ledig , blir jag straffad för mina synder ha ha.. Ja är väl inte den enda som tycker som jag..

 

 Kom en solglimt innan idag, och sen när jag gick ut så försvann solen...

 

Har i alla fall varit iväg några timmar och varit social... trevligt det..

 

Läst en hel del nu i eftermiddag och kväll om lite av varje.. Både psykologi och pluggat lite oxå i den kursen som vi snart ska börja med i skolan...

 

Imorgon ska här sorteras lite bland papper och annat stuff ( ordning och reda) Ska bli skönt det...

 

Några fönster här som ska putsas oxå :) Fan vad de blir smutsiga fort...

 

Ut och gå ska jag göra med, dags att skärpa till sig ( harkel) åter.. Så sparka mig själv i arslet för powerwalking...  ...

 

Lugn och härlig kväll här, och det har precis öst ner här..

 

film och kaffe här nu , igen   i soffan.. Ja det är min livskvalite... Inget stress, inga småbarn, inga måsten :))    ja jag njuter ..

 

I love my life... Hasta la vista..

 

Dagens:

 

Man blir inte tjock av att äta choklad


 Allt beror på mängden. .....

 

 

 

 

 

 

 

     (       God natt Lena  )     Tänker på Koki, och hoppas allt går bra på op ... Kramar...

 












Av anette - 5 augusti 2011 21:53

 



Kanske lite rock and roll :)) bitches... Ja det e väl aldrig fel tjohoo.. ja jag är oxå en bitch.. Finns snälla och onda bitches    gissa vem jag är ha ha.

 

 

Just nu på radion Skid Row, remember yesterday   älskar bara den låten som fan.. Kanske den påminner om någon eller inte :) bara jag som vet..

 

ja denna fredag har gått i 180, fast jag har varit ledig.. Vaknade imorse 09 ( oj då) ha ha ja men det var skönt i alla fall att Zzzzzzzzz....

 

Då blev det en kanna och sedan lite städ här och sånt shit... Slipper sen då det i helgen :))

 

Var ute sen för syre och dagens shopping.. Ingen sol i malmö idag..

 

pratat med mor min några min i tele   ... Nice det, veta att hon mår bra och att hon oxå kommer hit snart ( Elvis med ).. När det är malmöfestrivalen..

 

Annars då, jo senare idag vid 16 så sov jag middag ha ha, igen hm... kanske jag inte är 28 längre då typ, åldrats till 29.. Nä men fy kan det verkligen hända   .... Shit..

 

Middag med den yngsta sonen här himma, och det blev potatissallad och kotlett, fett det ha ha...

 

Skönt nu att sitta här och koppla av i mina myskläder, kaffet, ljus i vardagsrummet som skimrar   ... Njuter av kvällen och av livet verkligen.. Allt är som jag vill att det ska vara.....

 

Har nu ikväll studerat och läst lite psykologi, friviligt ha ha tycker det e jätteroligt och alltid lär man sig något( förhoppningsvis)...

 

Tjohooo nu spelas Whitesnakes med here i go again i radion :)) denna gillas oxå, gillar texten som fan.. :))...

 

jo just det, höll på att tappa tråden   hm igen.. Ja men jag tappar mycket annars oxå ha ha, alla mina glas då typ, men fått en del nya ( tack lena), tappat mig själv oxå, men brukar alltid hitta mig någonstanns på den krokiga vägen och    shit i did it again..

 

jo psykologi :)) hittat en del som är intressant och ska läsa mer om i helgen, för att jag tycker det är roligt :)...

 

handlar om ex... Empati och självbestämmande   som jag även en vacker eller en regnig dag ska ha på min kropp forever ( tatoo) då ju..

 

Ska även läsa mer om olika sorters av makt ex narcisstist makt, olika sorters av kontollbehov, självhävande, besatthet, härskarteknik, förtryckarmentalitet, projektion, rationalisering, betvingad makt, formell makt, skamlöshet ..

 

Ha ha tycker det är intressant och alltid lär man sig något, förhoppningsvis..

 

Lär mig saker och beteende hos både mig själv och andra.. ( människan) ( odjuret)..

 

Ska oxå läsa mer om fördomar och dömmande .. Även om jag inte vill eller tror det, så har jag oxå det hm ha ha.. Men är medveten om vissa saker om mig själv oxå, hur jag tänker om andra, och om mina fördomar..

 

Tur är väl det, så man kan försöka att ändra sina tankar och det är ju bara upp till mig om jag vill förändra mig.. Ofta beror det på okunskap om saker och ting..

 

Snart film här, och tror det blir en köttig kväll   ... Slänger mig då i min gröna soffa med täcke och kudde :) kanske jag somnar, eller inte hm bara John Blund som vet..

 

 

hasta la vista .. Peace and love... och mycket fucking anderstanding   ....

 

Dagens:

 

Inget och ingen kan knäcka eller bryta ner mig .. Varför ?!!... För jag tillåter inte det :)) Tar inget skit...

 

 

 

Acceptera ens begränsningar och tillåta sig själv att göra misstag. Inse att du inte är perfekt och att det är inte alla andra heller. Om du tar ett steg ut från bekvämlighetszonen, kommer du så klart att göra misstag.

 

Att sedan lära sig av sina misstag, utan att känna skam eller skuld för sina misslyckanden, är ett tecken på utveckling och absolut ingenting att vara rädd för.

 

 Människor som har självförtroende försöker inte bevisa saker för andra människor. De försöker inte hävda sig själva.


Sätt dig inte över andra och var inte aggressiv. Det är lätt hänt att självförtroende blandas ihop med någons behov av att hävda sig själv.


 Människor med självförtroende lyckas bättre än andra, men detta sker snarare eftersom de har självförtroende och inte för att de är tävlingsmänniskor.

Det kommer naturligt. Det tysta självförtroendet kan hjälpa dig att komma mycket längre.

 

 Personer som försöker göra sig hörda och driva andra till vansinne, sätta sig över andra, eller till varje pris vinna, har dåligt självförtroende. De försöker kompensera för sina brister.


 

 

Nä ingen är perfekt ha ha. men fan vad jag är nöjd med detta kort :))

Av anette - 4 augusti 2011 22:12

 


Måste vara värmen :)) eller inte... Full rulle hela dagen och kvällen.. Svider i ögonen ha ha...  Så snart Zzzzzzzzzz

 

Ses imorgon..

 

hasta..

 

Dagens:

 

Hoppar...

 

 

 

Av anette - 3 augusti 2011 22:01

 


Haft en fet kväll på jobbet   ... Och innan dess hann jag med mycket tycker jag, och det känns nice.. Allt går framåt som det ska :)..

 

Den store sonen är oxå här, kul det.. Och han har berättat lite nu om sitt jobb och så, han ska vara där oxå efter sommarlovet genom arbetsförmedlingen..

 

Då e det i ett halvår på heltid för futtiga ett tusen kr i månaden i sex mån, fy fan ha ha.. Men å andra sidan, mer erfarenhet och ett jävla bra betyg att ha med sig i framtiden :)

 

Fan har oxå hunnit städa golven nu här efter jobbekvällen, skönt det..

 

Men nu e det kaffe och precis duschat oxå, gillas ha ha....

 

Mys här nu med tända ljus och med kidsen i närheten, lugn och ro..

 

Hasta la vista och natti natt..

 

Dagens:

 

Ja tjatar åter ha ha fan vad jag gillar mitt självbestämmande :)) Fri och lycklig som individ tjohooo I like, I like a lot   

 

 

   

Av anette - 2 augusti 2011 21:57

    



Full rulle från morgon till kväll ( pust).. Och denna värme (pust) åter igen..

 

Jobbat hela dagen, sen varit iväg och nu hemma sen en stund tillbaka..

 

Kollar på en film här nu med Wesley Snipes :))...

 

Så avslutar här för idag..

 

hasta la vista och natti natt..

 

Dagens:

 

Vi har för många som lever utan att arbeta; och vi har alldeles för många som arbetar utan att leva.
Källa: Charles R. Brown
 
 
 
   
 
Av anette - 1 augusti 2011 22:17

 



Som vanligt då :).. Skönt e det, men ibland för tyst tycker jag ha ha.. Får väl ha en riktig brakfest, så grannarna vaknar här..

 

Men hellre tystnad än ett jävla liv..

 

Varit ledig idag, nice det :)) varit iväg halva dagen , some stuff to do och varit iväg sedan med minstingen..

 

Sen sov jag middag oxå   skönt att kunna göra det när man känner för det.. Ja jag sover ju inte middag varje dag ha ha..

 

Städat och fixat lite här ikväll, sen ett fett bad och nu luktar man vanilj   typ jo det gör jag.. Igår var det apelsin.. Hm ibland e man ju en jävla fruktsallad ha ha ja ja ...

 

Jobb imorgon och som vanligt väcks jag av heavens on fire 04 45 jiipppiii   ....

 

Nä natti natt och hasta la vista.. Peace and love och some fucking anderstanding..

 

Dagens:

 

När inget annat hjälper, läs instruktionsboken....    ( ha ha finns en om livet oxå?!!... ) Vore bra ibland, tja eller inte :)..
 
 
 
Ovido - Quiz & Flashcards