Direktlänk till inlägg 4 november 2011

:).. Har inte blivit som planerat riktigt idag, men haft en fet dag ändå :)) = En bra dag..

Av anette - 4 november 2011 20:52

 






Ha ha.. ja man får vara ego ibland :)) Så här ser jag ut idag.. Imorgon vet jag inte än, får bli en överraskning..

 

Ja idag har jag varit ledig.. Så jag stack iväg imorse till trollungarna och deras mamma :)).. Inte sett dem på länge.. Så det var härligt att få träffa dem... Vi åt frukost tillsammans, pratade och hade det nice..

 

Blev fotograferad :) Ja det var jag som frågade, har inte så jag kan fota eller lägga in i datorn..

Kul att variera och lägga in på facebook oxå, så det blev några st.. Tog några på mig och kidsen oxå..

 

Sen skulle jag hem och fixa mig, iväg och vara lite social senare.. Mob ringde, kris med folk på jobb.. Så avbokade mitt jag skulle på.. Var ju hemma oxå igår och förlorade typ 1000 kr eller 900?? ( pust och ont i magen för det )

 

Så klart jag stack till jobb några timmar, blev en inbordning.. Så det jämnar ut karensdagen :)) Sen vet man oxå om man står där på jobb, och att det kan vara svårt att få in någon, speciellt en fredagskväll..

 

Så tiden gick snabbt ändå och jobbade med en som jag aldrig brukar jobba kvällar med, så det var kul det..

 

Kollar från och till på idol nu, ja lyssnar mest :).. Båda mina kids e himma här.. Just nu är det tyst i rummet ha ha fredagstrött kanske..

 

Imorgon ska jag jobba på hm ha ha.. Ja inte ettan i alla fall... Blir kul det oxå, ska bli ännu klokare och få ännu mer kunskap..

 

är så glad för detta LPA :) även om jag gått på denna utbildningen innan på heltid, så känns det som om jag lär mig mer på detta..

 

Nya ställen, nya arbetsplatser, nya arbetsmetoder, med mera med mera... Fått mycket att tänka på som jag kan jag göra bättre på i mitt jobb, både i tankesättet och handlandet...

 

Som det känns nu så vill jag att LPA aldrig tar slut... Tjohoooo...

 

Kaffe här nu i soffan, med mina myskläder :) ljusen är tända, och så är skallen ha ha på bordet..

 

Ska vara så jävla ego, att sätta in en till bild på mig ha ha.. Så vi kan kalla det för  Anettes egna ego dag ha ha.. Ja det gör väl inget..

 

 

 

Nu ska denna ego bitchen inte vara mer ego ;) Inte ikväll i alla fall...

 

 

Hasta la vista..

 

 

Dagens:

 

Mina tankar nu går oxå till Lena och hennes familj  ... Haft det mycket tufft den senaste tiden, och även idag.. Kramar..

 

 

 

  

     God natt Lena...                                     

 
 
Ingen bild

Lena

4 november 2011 21:44

Hej!
Ja det har varit en tuff dag med mycket tårar . Mamma och svärfar dör inom 6 veckor och cancer är boven. Känns som jag inte orkar mycket mer nu men sen ska man väl vara glad att man själv är frisk om man nu är det det vet man ju aldrig. Tack för att du ställde upp och jobba för mig. Du blev jätte bra på fotona. Kram

anette

4 november 2011 23:17

Hejsan Lena.. Ja det förstår jag, att det har varit tufft och jobbigt.. Att inte hinna med att fixa och att sörja din mamma innan er nästa familjemedlem går bort.. Tack du, ja jag leker fotomodell ibland *s*... Ses på tisdag.. Kramar..

 
pärle

pärle

5 november 2011 11:17

Hej ungen min..
Ja, varför ska inte du ha bilder på dig själv i bloggen,
jag brukar ha det i min,,hm,
det har du kanske efter mig..hahaha..:-)
kram, mor din..

http://perlemorsan.bloggplatsen.se

anette

5 november 2011 20:15

Hej mor min :).. Ja man får vara lite ego.. Ja men hade lagt in annt shit om jag hade haft kamera o sladdar till det, men det får komma senare, men det vore skitkul annars..
Ja det har jag nog efyer dig *s*.. Kramar o hasta la..

 
Marre

Marre

5 november 2011 19:37

Man får var en ego i alla fall om man ser så snygg ut som du gör :) fina bilder och cool tröja du har på dig.

Skönt att du får må bra igen och att livet leker :) Hoppas att det håller i sig nu o det länge.

Skänker en tanke till din vän Lena bara så fruktansvärt!

Kram på dig.

http://papillonbus.bloggplatsen.se/

anette

5 november 2011 20:24

:) Halloj där, och tack.. Ja tröjan känner jag mig bekväm i .. men min 20 åriga son sa igår, typ att jag snart e 40 och går med huvtröja ha ha.. Men han vet oxå att jag inte bryr mig om vad sndra tycker *s* för det gör de ändå.. Bara man e hel o ren, min åsikt..
Ja mitt välmående går upp och ner, bara två månader tills vi måste lämna här, men kämpar så gott jag kan..
Ja Lena och hennes familj har det tufft, att inte kunna gå igenom en sorg förrän nästa kommer.. Kan inte föreställa mig.
Ha en mysig kväll på er.. Kram o hasta la..

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av anette - 23 juli 2015 20:45


      Detta fina armband har brorsans minsta dotter gjort till mig idag 😄 hon och hennes ena syster var här hemma hos mig ett par timmar och Emil (the dog)   Känner mig inte så snackig 😁 ska se äventyrs film nu med ☕&...

Av anette - 19 juli 2015 21:21


  Ja just du 😗 eller ni!   Varit hyfsad lugn söndag, annars full action hela helgen. Nu får jag inte glömma att jobba imorgon 😐 inte van att ha så här många veckors semester,men det har varit riktigt härligt men redo för jobb n...

Av anette - 17 juli 2015 10:16


    Kiss i öronen 😗 sola och dricka ☕️ får passa på medan solen är här. Sedan ska jag iväg.   Har knappt varit här på nåt år, ska bli mer aktiv haha kanske inte skriver varje dag men när jag har tid och lust. Tror inte m...

Av anette - 16 juli 2015 22:41

    Är jag analyserad än haha helt ok 👍😄     Nu slöar jag i soffan med en jävla huevärk :( fått det varje kväll nu i nån vecka eller två, alltid efter 21 hm!?   Hälsat på min kära mor ikväll ❤️ med minstin...

Av anette - 16 juli 2015 18:41


    Ja vad menar jag med det hm 😏 naken utan kläder?' Eller naken offentlig på nätet, som på Facebook och här innan på min blogg här? Naken utan mina kläder just nu, usch fy fan tvi vale 😦 gått upp en del i vikt sedan förra året ...

Ovido - Quiz & Flashcards