Alla inlägg den 23 mars 2012

Av anette - 23 mars 2012 17:46

 



Ja fy fan vad det stinker bläää haha jag som har fönster öppna, men inte nu längre.. Tycker inte att det är trevligt att äta dinner medan skiten utanför stinker så jääävligt..

 

Brukar inte vara så känslig av mig faktiskt, men tydligen e jag det ibland.. Undrar om det inte var likadant förra fredagen haha, snacka om fredagsmys typ Muuuuuuu....

 

Om en timme kommer det hit vampyrer   så får se till att kaffet är färdigt då..

 

Enda lediga dagen här i veckan idag, så passat på att göra lite av varje.. Vandrat i byn tjohooo sol och härligt väder även här..

 

Städat och tvättat, dammat och lite sånt shit.. Snackat några minuter med morsan i tele..Läst lite av varje på nätet, letat efter lite nya bilder till bloggen..

 

Var i skolan igår, ny kurs Vuxenpedagogik.. Trodde inte att vi skulle få direkt tunga eller läxor över huvudtaget nu mot slutet :) men såååå jävla fel jag hade hm..

 

Så min lugna nästa vecka, blir allt annat än det.. Ja förvirring åter fy haha men jag ska fixa det... Enskild redovisnig inför hela klassen, skitmysigt..

 

Min förra redovisning förra veckan blev en katastrof.. hade feber den dagen och var nervös, så tyckte att jag kom av mig, svamlade och bara bla bla bla..

 

Fick inte med allt jag hade hm.. Men lämnade alla mina papper till läraren, för att *bevisa* att jag hade gjort min läxa..

 

Den nya redovisningen är nässta torsdag igen, men vet i fan hur jag ska göra den, den e jobbig, tung enligt mig i alla fall.. Mycket e det fyyy fan haha..

 

Måste ge gärnet i detta nu, inget annat har jag tid med tills skolan e slut.. Allr jag vill är att bli godkänt och klar med utbildningen, enda som betyder allt nu.. Bli klar med detta ..

 

Tyvärr kan jag inte jobba på ettan på tisdag, tagit semester.. Måste pust.. Back med en läxa i förra kursen som jag bara inte kan få ner på papper, och nåt annat med som jag ska göra muntligt på tisdag..

 

Enda dagen den förra läraren kan träffas och vill ju bli godkänd för jävelen.. hade velat från början att bara göra muntliga inlämningar, men det går inte tydligen hm..

 

Hade jag fått det, så kanske jag hade fått mer än G men men .. G är väl inte dåligt, men känner ändå frustration över det, eftersom jag vet att jag kan mer, än vad det syns på det skriftliga..

 

Så håll tummarna för mig på tisdag.. Och efter tisdagen får jag hålla på med det andra tills redovisningen är, vad den handlar om, kan jag skriva om sen..

 

Ja tvåan i helgen blir det..

 

Hasta la..

 

Dagens:

 

Kan inte hjälpa det, men ibland e jag så jääävla trött på människor som aldrig kan hålla käften i två minuter, bara jag jag jag och så jävla dåliga lyssnare, och avbryter hela tiden, suger efter uppmärksamhet hela tiden, de vet allt, kan allt, varit med om allt och bara jag jag.. Bläää ja trött på en del ibland... Vet dem inte att man även har fått öron och inte bara en käft..

 

Så där ja haha dagens kräkning..

 

 

 

 

 

 

 

Ovido - Quiz & Flashcards