Alla inlägg den 21 mars 2012

Av anette - 21 mars 2012 22:11

 



Detta foto tog jag i måndags när jag var på väg till jobb, från den gula bussen *s*

 

Just det, ja igår.. Bara somnade i soffan pang boooom... Sedan vaknade jag imorse prick 0415 haha jääävla tur det..

 

Hade ju inte ens ställt klockan och skulle jobba på tvåan.. Så himla tur att jag vaknade.. Frös gjorde jag, hade två fönster öppna i vardagsrummet och bara en filt på.....

 

dagen på tvån har varit intressant, roligt och spännande att få lära sig nytt varje g jag jobbar där, och även idag har jag fått jobba med något, någon som jag inte gjort innan..

 

Svårt att förklara ingående typ, och vill inte berätta hur som helst med de jag jobbar med och var..

 

Men i alla fall, så e jag stolt över mig själv   över vissa saker jag gjort den senaste tidem, som jag kanske inte vågat innan..

 

Haft ett givande samtal med ena chefen där oxå idag, något som har tyngt mig den senaste tiden hm och bara tänkt skita i det, att berätta..

 

Men det är oxå jobbigt att må dåligt över något och stoppa huet i sanden.. Fick motivationen av Lena på jobb  ( Tack ) annars hade jag nog inte gjort det..

 

Ibland behövs råd eller en spark i röven haha .. Ja Lena brukar inte sparka mig i arslet, men kommer alltid med goa råd..

 

Kan inte säga vad jag pratade med chefen om här, men mitt i allt hopa så sa hon det som jag tycker om mina arbetskamrater och jobbet på ettan, att vi e mjuka och omtänksamma ( helt jääävla rätt) haha..

 

Snart ettan, ja tjatar men jag längtar verkligen..

 

Skola imorgon, och tuppajääävelen har gett mig sovmorgon till 05 15 tjohooo eller hur haha..

 

Denna trötthet försvinner kanske oxå snart, att hitta ork, ork och tid att vara social med vänner.. Hinner fan inte mycket ..

 

Men det kommer väl snart, tid och ork.. fick sms innan idag av en likasinnaig förvirrad själ haha saknar dig ( S ) men båda har röven full just nu.. Men vi måste snart fan hitta tid, vet att du är här ibland :)

 

Nä hasta la vista..

 

Dagens:

 

När jag ska ta itu med något jobbigt, brukar och försöker jag tänka ( vad är det värsta som kan hända) Det brukar hjälpa..

 

 

 

 

 

Nu snart täcket över huet och det brukar se ut nåt så här haha natti natt

Ovido - Quiz & Flashcards