Alla inlägg den 27 mars 2012

Av anette - 27 mars 2012 21:53

 



Kan vara bra att ha huet på skaft i bland eller :)..

 

Åldern eller bara tröööt tallmänt, vilket dilemma.. Skulle bara ta fem minuter 17 i sängen hm men det slutade med att jag Zzzz till typ 20 30 hjälp..

 

Men kommer att somna gott sen ändå, no problems.. Skönt var det i alla fall..

 

Äntligen är jag inte back med läxor ( pust).. Synd bara att jag inte fått göra munligt innan, detta gick skitbra, och verkade som läraren oxå tyckte det..

 

Och hon förstod klart oxå, med min diagnos att det inte är så lätt, och man behöver inte vara tom i huvudet för att man har svårt att leverera på papper..

 

Back lite var jag i två kurser och satt i tre timmar med henne, ja läraren med dessa byttor, kärnor, vinklar och krokar haha fan vad roligt.

 

Hon fick även med en verktygslåda idag :) men fattar mer nu vad hon menar med mycket, givande tre timmar så jag är mycket nöjd..

 

Hon sa oxå att jag kunde mycket och hade en del kunskap, och ja med mycket.. Med allt, så nice det.. behöver inte komplittera mer, men betyget för dessa två kurser får jag på torsdag av en annan lärare..

 

Ska fixa en kruka/ bytta och en jääävla massa krokar tänkte jag :) och ge den andra läraren den när vi slutat, vet att hon kommer att uppskatta det.. Även om det låter konstigt så tror jag hon blir glad.

 

Hon lär ut på ett annat sätt bara, så man inte fastnar i samma tankar, ideer och arbetssätt.. tar lite tid att fatta bara i början.. Ja se från andra vinklar :) olika intryck med mera..

 

Imorgon är det egna studier här hemma, så en del att göra, läsa, hitta info på nätet och lite sånt..

 

Hasta..

 

Dagens:

 

Imorgon blir en jobbig dag på annat sätt (pust) men det vill jag inte skriva om här.. Men det löser sig säkert..

 

 

 

 

Tog detta för några dagar sedan när jag var ute och gick..

Ovido - Quiz & Flashcards