Alla inlägg under mars 2014

Av anette - 23 mars 2014 13:35

 

 

Jag framför datorn och även småkollar på film Chihauahuan från Beverly Hills :) äventyrsfilm om hundar som pratar *s*  fast vore roligare utan svenskt tal..

 

Ska iväg till morsan senare när minstingen har kommit hem, han är i Malmö sedan igår..

 

Snart ny vecka, de säger nya utmaningar och nya möjligheter hm tja händer inte mycket nu när jag är sjukskriven.. Fast det finns ju möjlighet till att jag får det viktiga samtalet imorgon, och visst det kan ju leda till nya utmaningar ;))

 

Mycket om i huet nu : ang jobbet *s* Vad som händer i mitt liv inom de närmsta månaderna ju, om jag får jobbet blir det ingen semester, får jag inte jobbet så har jag semester i midsommar och nån vecka, hela tiden om..

 

Men om jag får jobbet så behöver jag nog ingen semester :) Får ju plötsligt 78 timmar typ extra i månaden.. Har inte tänkt att resa iväg ändå, utan att ta dagen som den kommer, finns tid då även till dagsutflykter,äventyr och mys med sol och naturen..

 

Nästa helg kommer min äldsta son hit :)  roligt det.. Då ska jag och kidsen på fredagen gå på bio i Lund.. Ska se Captain America, har här himma biobiljett till det :) ska bli roligt och det var ett tag sedan jag var på bio..

 

Finns ingen bio här, bara en metropol typ som visar gamla kassa filmer ibland haha nån g har de visat en ny film.. 

 

Hasta la v!!

 

 

 

Av anette - 22 mars 2014 21:28

 


ja jag är väl en myskärring :))  Festade på detta innan ikväll, ostmuffins med rivna morötter i. Ingen pesto till denna g, men gott ändå.

 

Kollar på film samtidigt som jag skriver här, så jag är väl egentligen inte ett med filmen :)  kanske beror på att jag sett den några g, mumiens återkomst på 6an. 

 

Och vissa filmer kan man ju nästan se 100 g typ. Dirty dancing hm oj tja såg den 5 g på bio för ca 27 år sedan haha nä men hur gammal är jag egentligen ;).. Sen har jag sett den hm mång g de senaste 27 åren.

 

Andra filmer som är favoriter och kan ses om och om igen, är: Die Hard,  Top Gun, Pretty women. 

 

Gillar även: Rocky, When a man loves a woman, Blade, I am Sam, Resident evil, The rock och många många andra ;)..

 

Men den bästa tv- serien någonsin enligt mig är Sons Of Anarchy.. Ingen tvekan om det,  längtar till den sista säsongen (7)  

 

Nä nu ska jag mysa igen...

 

Hasta la vista!!..


Av anette - 20 mars 2014 17:03

 

 

Tack Lena för blomman, kaffet och den goa lunchen :) och ett trevligt sällskap . Och tack Koki för att du oxå kom och hälsade på.

 

Varit en rolig och trevlig dag, inte ofta jag får besök från malmö :) inte många som har tid att ta sig hit, är ju ett par mil. Så det uppskattas.

 

Oj oj Lena hade med sig lunch :) sicken lyx och typ en fet räkmacka som var rund *s* räkorna var himmelska .

 

Vi var ute på en långrunda med Koki :) så himla skönt väder och redan så mycket grönt i områdena. Visade huset där jobbet är som jag sökt till.  Nä fortf inget telefonsamtal suck.

 

Sen drack vi kaffe här himma och åt mjuk pepparkaka och babblade om ditt och datt och såna grejer. 

 

Väldigt nöjd med dagen :)

 

Precis tvättat en maskin och nu är det dags för kaffe igen tjohoo.. Myser i soffan och småkollar på tv. Hoppas på härligt väder imorgon,  så jag kan njuta av promenaden,  kanske sätter mig på en bänk och tänker över mina livssynder haha nä usch då blir jag väl sittandes där hela natten.

 

Men det kan vara rogivande ändå att bara njuta i stunden och relaxa, inte så att jag har tider att passa på några veckor.

 

Hasta la vista!...


Av anette - 19 mars 2014 19:57

   


Eller det är dags nu, kollar på Tunnelbanan som går just nu på femman.. Alltid intressant att titta på och tycker verkligen har ett tufft jobb.

 

Nä inget telefonsamtal idag heller hm börjar undra om det är ett skämt,  finns kanske inget jobb haha..

 

Imorgon får jag besök från Malmö :) nice det! Lena och koki ( the dog)

 

Hasta!!!


Av anette - 18 mars 2014 19:35

 

 

 

på telefonsamtalet från regionchefen ang: jobbet. Vänta vänta pust haha ring då nån gång.

Kanske hon ringer imorgon eller inte.

 

Pratat några min med min chef idag, frågade om hon hade fått samtal, men det hade hon inte fått.

Hon sa att de gör de nog efter intervju 2, och att jag skulle försöka ta det lugnt, och att det kan ta tid.

 

Annars här då: fortf lite ont men mycket bättre :) skönt det, fortf lite svårt att sova men annars lugnt. Och piggare är jag ändå om dagarna, och fixar dags sysslorna bra utan att överanstränga mig.

 

Nu ska jag ta mig en kopp :)

 

Hasta!...


Av anette - 11 mars 2014 20:27

 



Äntligen :)  Fick mail i morse ang jobbet i byn:) att jag har kommit till intervju nr 2 och en region chef ska kontakta mig..

 

Så hoppas hon hör av sig snart, denna väntan om jag får jobbet eller inte, börjar kännas jobbigt *s* allt jag haft i tankarna i över 2 månader.

 

Kanske hon ringer imorgon. 

 

Rörligheten är mycket bättre idag än vad det var för 2 dagar sedan, fortf ont och tar citadon men inte lika många.

Skönt det, obehagligt att känna sig dåsig och trött hela tiden. Gör lite övningar här om dagarna från och till och slutet på nästa vecka är det dags att besöka sjukgymnasten och ta bort stygnen.

 

Fått tid till läkaren som opererade mig,  återkoll bara och ska dit den 28 april, 2 veckor efter sjukskrivningen. 

 

I helgen kommer äldsta sonen :) blir kul, saknar och tänker på honom varje dag.  Och på torsdsg fyller han 23 år, inte klokt!

 

Hasta!!!

 

 

 


Av anette - 9 mars 2014 19:48

 

 

 

Här ligger jag åter i soffan, i tunna sommarkläder och svettas usch och 2 fönster öppna ..

 

Varit uppe lite mer idag, passade på att gå en liten runda imorse innan citadonen. Fattar inte att jag blir så väck och dåsig av dem, dock 2 mindre piller idag än igår.

 

Tråkigt bara att jag inte orkade gå större runda imorse, sicket härligt väder det har varit idag:) men ska vara sjukskriven till den 14 april, så hinner med många promenader. 

 

Försökte få min chef att vänta med de 2 sista veckorna ifall jag kände att jag klarade att jobba, men det gick hon inte med på.

 

Det kan jag förstå ändå, menar att läkaren sjukskrivit mig till det datumet av en orsak, och har en läkningsprocess. 

 

Hoppas tiden går snabbt bara :) vill jobba . Och så glad och känner mig tacksam att jag äntligen blivit opererad. 

 

Kan ju inte säga att det hänt mycket här idag :)) men skönt det ju. Klarade av att tvätta en maskin,  har ju högerhanden/armen, sen slängde jag in det i tumlaren tjohoo det gick bra. 

 

Nu ska jag kolla klart på Navy CIS med kaffe och citadon ;) God natt och Hasta la.!


Av anette - 8 mars 2014 22:38

jävla mob att blogga med..  Har lagt nytt omlägg på ena ärret efter op idag, som ni ser på andra inlägget och det andra ärret är lite nedre på baksidan( titthålsoperation) som jag gjort med andra axeln oxå..      Det kommer knappt att synas sen :).  Inte hänt mycket här hemma, mest legat och vilat.. fortf trött och dåsig, ont men rörligheten är lite bättre.. känner mig äcklig *s* fått munsår örk och ont i ett jävla finger 😜. Rött, svullet hm. i söndags öppnade jag ugns luckan hastigt, fick en jävla värme på två fingrar, så hade handbad hela den kvällen. Sett bra ut tills i Tors/fredags .

Ovido - Quiz & Flashcards