Alla inlägg den 1 februari 2012

Av anette - 1 februari 2012 20:41

 




Jävligt trött på att se och höra om våld och mord hela jävla tiden.. Men måste ändå kolla på nyheter och hålla sig uppdaterad..

 

Och allt skit i malmö, där allt fler och fler känner sig otrygga..  Ja fy fan..  De kan ju i alla fall börja med att höja straffen, som det är nu , lönar det sig att göra brott i sverige..

 

Här har det varit lugnt hos mig :) pluggat och läst här hemma.. Sedan städat, tvättat och varit ute..

 

vaktmästaren och eletrikern har varit här, till vilken nytta haha vaktmästaren skulle kolla fläkten ovanför spisen, läcker o rinner vatten som fan på spisen..

 

ja han trodde väl att han hade orfnat det hm, men det kom som fan i gen när det började snöregna haha sjukt, får ringa igen på fredag.. Så kan jag inte ha det, inte lite vatten heller..

 

ja och ugnen hm kan väl inte använda den på ett tag, elektrikern skulle beställa nåt shit så han hör av sig.. Ugnen blir lite varm, men maten blir inte klar..

 

Skickade in en falukorv med ost på förra veckan, efter en och en halvtimme hade osten smällt med korvjääävelen var halvrå..

 

ja det finns så klart värre saker att klaga på , och värre saker som kan hända, men vill ändå använda ugnen..

 

Ja skola imorgon, kul det :) ska snacka med en lärare oxå, som har hört av sig.. Så alla inlämningar blir klara och att jag får rätt information hm..

 

kallt ute som fan, stackars alla hemlösa fy fan.. ja vad gör en söndrig ugn då kanske hm.. Bortskämd man är som har och tar vissa saker förgivet..

 

Ja de finns säkert här oxå, men har inte sett nån/några och inga tiggare heller, som jag annars stöter på varje dag i malmö??!!

 

Och mitt tjatande om mitt kaffe :) ja det e inte klokt åter, att bara ta en kopp när jag vill..

 

Precis tagit en varm och härlig dusch och nu likter jag jordgubb :) var e sillen!! haha ja det vore gott förresten, ha en burk senapssill med en gaffel och bara slöööffs in i truten med en god kopp kaffe..

 

Så kaffe blir det här nu, med en rostad macka, var ett tag sen jag åt.. Och även vampyrer   film nu på sexan..

 

Precis börjat nu 21.. Sen i pausen fixar jag mackan och nytt kaffe *s* ja man kan hinna med en del under reklamen..

 

Hasta la vista..

 

Dagens:

 

Peace and love.. And some fucking anderstanding       

 

 

 

 

Ovido - Quiz & Flashcards