Alla inlägg den 9 februari 2012

Av anette - 9 februari 2012 21:28

 



Och det tycker vi flesta eller alla i klassen.. Ny kurs och helt plötsligt e vi 25 st, från de andra stadsdelarna oxå.. Rehabilitering/habilitering, men vi jobbar i gruppvis.. Sen allihopa vid föreläsning av läraren, filmer..

 

Ja oj oj vet i fan hur jag ska sammanfatta denna dagen på skolan.. Det e riktigt mycket nu alltså, och läraren slänger in läxor hela tiden, de är riktigt invecklade och knappt någon fattar..

 

Lämnat in några läxor idag, sen e jag back två små men inga problem.. Fixar dem i helgen på tvåan.. Sen har jag måndag då jag är ledig , ja hela nästa v när jag e hemma måste jag fixa och skriva..

 

Så här mycket och svårt har det inte varit innan, enligt mig.. Ändå handlar dessa två kurserna om det vi jobbar i nom haha men ja kan inte förklara, tufft e det i alla fall.. Nya läxor och en stor jääävel som haha fyyy fan alla svär över den..

 

Och den ska vara klar om 2 veckor, och den är den ja avgörande för betyget.. Får göra det andra först sen får jag sitta hela nästa helg..

 

Hunnit med en del här sedan jag kom hem :) känns skönt.. har full rulle både imorgon på lediga dagen och sedan jobbehelg..

 

Ja måste upp vid senast 07 fixa några grejer, sedan ringa några samtal vid 08, ena är vaktmästaren om två saker, och höra oxå varför det dröjer att electikern inte har hört av sig.. Vill för fan använda ugnen..

 

Sedan lite andra ärenden, och gå på kalas på kvällen ...

 

Längtar tills nästa v då det är lite lugnare , eller haha nä just det hm blir kanske inte så lugnt.. Men behöver inte gå upp vid 04 i alla fall..

 

Denna vecka e en killer vecka.. Varit läxor senat på kvällarna eller kommit hem sent från jobb.. Känt mig ganska så stressad oxå så kanske sovit ca 4 timmar per natt..

 

Eller så är jag så trött så kan inte sova heller.. Känt mig lite yr i veckan och sett i syne igen haha fy, gör det ibland när jag är övertrött, ser typ genomskinliga stora regndroppar runt om mig..

 

Men inget ovanligt, så sätter mig ner då, och gnuggar ögonen lite så försvinner det..

 

Även om jag är trött nu, kan inte lägga mig för att sova.. Känner mig uppe i varv, fast jag kopplar av..

 

Ja vi säger väl så.. Hasta la vista..

 

Dagens:

 

När man är van vid vissa saker att följa enkelt och konkret så kan det finnas stor risk för förvirring om det plötsligt sker på ett annorlunda sätt haha ( då är man i förvirringsrummet)..

 

 

 

 

 

Ovido - Quiz & Flashcards