Alla inlägg den 12 februari 2012

Av anette - 12 februari 2012 23:31

       



Kl är nu 23 43 och kom hem från jobb /tvåan) för en timme sedan.. trött men ändå uppe i varv haha skulle kunna dammsuga nu gäääsp haha..

 

 Tuppajääävelen har lovat att ge mig sovmorgon till 07 :) är ledig men har inte tid att sova hela morgonen..

 

Ärenden med minstingen, sen kommer electikern hit om nu delarna till ugnen har kommit.. Sen lite läxor och annat..

 

Slut i huet idag med :) men har varit en nice dag på jobb.. Ohhh värdesätter tystnaden när jag kommer hem :) Vilken lyx att få uppleva helt tystnad, inte alla som får det..

 

Väldigt intressant här på tvåan :) Tufft är det men väldigt roligt.. det är så mycket nytt fortf tycker jag och lär mig jättemycket, tacksam för det..

 

En del tror för att man jobbar inom LSS så är det likadant på alla boende och att ja då kan man LSS, när det gäller allt :) ja det är roliga de haha

 

Men det är det så klart inte.. Alla människor är ju olika och ja även här :) inom detta.. Egna individer med egna personligheter och rutiner..

 

Tar tid alla lära känna personerna oxå, och att de känner tillit till en.. Speciellt om man jobbar med gravtutvecklingsstörda och utan tal, autism..

 

Så tiden här på tvåan uppskattas och att även jobba på annat ställe, att få känna sig ny, kan vara lite förvirrande haha och tar tid att lära känna personalen oxå..

 

helt nya intryck av allt, funderingar och även tankeställare .. Ja nyttigt känns det verkligen.. Tror många skulle behövt byta jobb lite då och då :) eller i alla fall prova ett tag på ett annat ställe.. Lätt att man fastnar i det trygga och blir kanske stilla ( dock inget fel med det )

 

Men jag känner mig klokare i alla fall :)) För mig känns allt det här med LPA en riktigt fin gåva.. tror man behöver uppdatera sig emellanåt, och få lite variation..

 

Oj då, här sitter jag och babblar :) tänkte ju snacka om lite etiska dilemman från olika vinklar, normer och värderingar haha..

 

Hasta la..

 

Dagens:

 

Lagar och regler är bra, men tycker ofta att socialstyrelsens lagar kan gå och fucka sig någonstanns.. De säger och går emot sig själva lite ofta tycker jag.. Hm Syftar på när det gäller inte bara inom LSS utan även i vården med mera.. Ja och de jävlarna som bestämmer saker och ting.. Vad fan vet de egentligen, ut och jobba i verkligheten istället..

 

 

 

 

 

Ovido - Quiz & Flashcards