Alla inlägg den 8 februari 2012

Av anette - 8 februari 2012 23:14

 





Blir i 263 nu här... Skulle sett en film nu 21 men det sket sig.. Suttit med läxor ett par timmar :) ja så skrev jag om och så skrev jag om hm..

 

Bara en liten läxa kvar puh (ja inte nalle).. men den gör jag på bussen, fastnat lite på den, men ska bara skriva några rader på den, men vet inte riktigt vad jag ska skriva än..

 

Handlar om tillgänglighet och respekt mellan vårdare och brukare, ska ge exempel..

 

Ja tiden har bara wroom idag tog det 2 timmar innan jag landade här hemma från jobb..

 

Inte trött men ändå e jag trött hm och måste snart slänga mig, sovmorgon haha behöver inte upp förrän 05..

 

Inte hunnit läsa eller skriva på andras bloggar tyvärr, får göra det på fredag kväll, nja e på kalas då , nä jag hittar tid imorgon kväll haha..

 

Så skola imorgon, och ny kurs och det är tänkt att handledarna ska vara där då, brukar vara lite si och så med det..

 

Tvåan har det varit idag, en väldigt spännande dag, men jääävligt trött i huet haha ja av personalen då.. Ja ni vet ett rum fullt av kärringar på en konferans haha värre än våra möten på ettan ;)..

 

Tänk om de kunde räcka upp handen istället men nej, alla ska snacka samtidigt och gärna avbryta den andra haha ja det är väl vanligt kanske om man har nåt viktigt att säga..

 

Fredag e jag ledig innan helgen Tjohooooo   ska iväg på lite ställen då med sonen, och sedan på möte om hans skola till hösten.. Nu vet han vad han vill bli :) ja han lät verkligen säker och jag blev glad, för tror det skulle passa honom.. Men vill inte säga än vad det är, vill vänta fall i fall han inte kommer in..

 

Därefter på kvällen ska vi på kalas, min systers ena son fyller år...

 

Nästa vecka blir lite lugnare tack o lov :)) har mycket som jag vill skriva om här , varför kanske? tänker på mycket som händer i samhället och lagar och grejer..

 

Kommer att skriva om vissa saker hur det var förr tex  med vissa saker och hur det är nu hm ja intressanta tankar den senaste tiden..

 

 

Nä här kan jag fan inte sitta längre..

 

hasta..

 

dagens:

 

Hm vem bestämmer vad vi är i samhället!! Skillnader på människor, människa eller börda, enligt vem!! ja nästa v skriver jag en hel del om det, för ja jag e lite sån haha försöker både förstå mig själv, andra och samhället hm.. Och om kunskap i vården och om olika sorters resurser, orättvisor och om kränkning med mera..

 

 

 

Ovido - Quiz & Flashcards