Alla inlägg den 6 februari 2012

Av anette - 6 februari 2012 23:33

 




Borde sova nu hm.. men snart så, kan inte kasta mig direkt när jag har kommit hem, även om tuppajääävelen kommer 04 20..

 

Jobbat på ettan :) roligt det som vanligt, och både dagen och kvällen har gått snabbt..

 

Som jag skrev på favebook innan idag haha på väg till jobb i den gula bussen, var chaffören så jävla trött och gääääspade hela tiden hm..

 

Ja galet var det, höll koll på han hela tiden, kändes inte roligt.. Och jag överdriver inte, han hade flabben öppen hela tiden och gapade och gapade, gnuggade sig i ögonen..

 

ja ofta har man sitt liv i andras händer haha, det kan oxå klart vara positivt, men detta kändes mer oroligt.. Finns de som somnar vid ratten, och där sitter man..

 

Hoppade av lite innnan haha.. Hoppas han tog rast hm.. Hade en apelsin i väskan :) tänkte trycka den i käften på han faktiskt haha.. Men hoppade av i stället,.

 

Så apelsinen hamnade i min käft i stället :) när jag kom till jobbet, gott var det..

 

Nä nu ska denna trötta vaniljluktande slynan gå och dra täcket över huet, ska lyssna på lite musik och kolla facebook i sängen :) somnar fortare då..

 

Hasta la vista..

 

Dagens: har varit..

 

Finns många sätt att ha en kommunikation på :) var och en får hitta sitt sätt, och om det funkar så Grattis hahaha  ja detta bara kom, från min trötta brain..

 

 

 

  

 

 

 Lite snälla bilder ikväll :) eller vad man fan ska kalla det för.. kanske jag känner mig snäll oxå haha men imorgon vet jag inte, kanske blir en riktig elak bitch..

Av anette - 6 februari 2012 06:57

 




Ja och helgen har gått undan som vanligt.. Varit ledig denna helg och det har varit nice.. Äldsta sonen har oxå varit här hela helgen..

 

Så en lugn och härlig helg.. Varit iväg lite, sen pluggat lite.. Ja och myst en hel del oxå..

 

Ja ingen nyhet att det har varit kallt, brrrr fy fan..Bara småsnöat här, men inget mer tack och lov.. Ja våren längtar man till nu , bara att vänta..

 

Ifredags var jag ledig och var i malmö en sväng med mina föräldrar på äventyr :) *s* ja jag skrattar, det var roligt kan jag säga..

 

Är lik mina föräldrar på olika sätt och dem båda, och ibland när jag hör fassan så håller jag på att skratta ihjäl mig haha och ja e fan lik han mer än jag trodde :)) i sättet..

 

Fast det har varit så kallt så njuter jag ändå på kvällarna när jag tar min cigg, så tydligt man ser dessa stjärnor och jag känner lugn och frid, helmåne var det oxå igår kväll..

 

Nä nu e det kaffe som gäller och sedan är det dags för ettan :))..

 

Hasta la..

 

Dagens:

 

Ibland är en kort stund lång, och ibland är en lång stund kort..

 

 

 

 

 

 

 

Ovido - Quiz & Flashcards