Alla inlägg den 7 februari 2012

Av anette - 7 februari 2012 20:41

 





Ja lite gnällig inombords hm haha vet inte om det har märkts på jobbet, de har inte sagt nåt i alla fall :)

 

ja dessa krämpor   vissa dagar är värre än andra .. Nja överdriver kanske lite :).. Sen viss smärta har man varje dag, men det vänjer man sig vid mer eller mindre..

 

Ettan idag :) och tvåan imorgon.. Kul det oxå.. Upp tidigt imorgon oxå sen har jag sovmorgon på torsdag till 05 då det är skoldag..

 

Justerat nån läxa här idag, och blir likadant imorg efter jobbet.. Flexade ut en stund tidigare från jobb och det gick ganska så smidigt idag med bussarna och trafiken :) och åkt med pigga chafförer ..

 

Var i byn och handlade innan jag gick hem och väl innanför dörren var kl ca 17 15 nice det.. Minstingen hade dammsugat och fixat lite här :) så jag tvättade lite och svabbade golven sniff sniff luktar gott hahaha..

 

Ja lite egenvård har det blivit, ansiktsskrubb, fotbad , och ikväll luktar jag jordgubb ( var fan e snapsen)och massor av kaffe, ja det är oxå egenvård (kaffe) för ett lyxigt välbefinnande och få harmoni inombords :))..

 

Kommer lite foto här när inlägget är slut, kanske lite mörka och dåligt tagna, men en del tog jag när jag gick haha hade inte tid att stanna, jo de imorse på hotellet här.

 

Tog oxå på långt avstånd blodbussen :) hoppas man ser lite, för den bussen var suoerhäftig i alla dess färger som typ grafitti..( ja vet inte om det är rättstavat ) men vad gör det..

 

Bussen var på andra sidan gatan när jag kom hem idag, hade jag inte varit kissinödig så hade jag gått över och tagit dem nära :)..

 

Nu är det kaffe och Dracula som gäller innan jag slänger mig i min säng :) älskar min säng, och älskar mitt lilla rum.. rena lyxen :)..

 

hasta la vista..

 

Dagens:

 

Sägs att har man inte förståelse så finns brist på kunskap.. Håller med till viss del beror väl på vad det gäller..

 

Och har man kunskap har man då förståelse.. ja en liten tankeställare haha..

 

En sak är säker i alla fall , att kunskap och förståelse är viktigt.. Hm viktigt för vem då?.. Ja det var kvällens dilemma analys..

 

 

 

 

 

Tog denna i mose medan jag väntade på den gule.. Hörbys hotell , nog the only one haha... Ska ta sen i dagsljuset oxå, denna feta byggnaden är bara så vacker och häftig (enligt mig då)..

 

 

 

 

 

  

 

 

 

 

Hm ganska otydlig men men... Blodbussen i byn :)

 

 

 

 

 

 

 

 

Nästa gång jag fotograferar ska jag nog stå still för det första, fan vad jag ångrar att jag inte gick över och tog i närbild, nästa g :))..

 

 

 

 

 

Haha här är vid en bro där det finns water :) som jag går förbi varje dag.. Det gillar jag och man hör hur vattnet skvalpar och har sig..

 

 

 

  

 

 

 gående med tung bag och kassar, lovar att ta bättre sen när jag har tid..

 

 

 

God natt..

 

 

Ovido - Quiz & Flashcards