Alla inlägg den 2 februari 2012

Av anette - 2 februari 2012 21:30

 



Grattis Lena till barnbarnet idag :)) Nu e du äntligen Farmor.. Vad roligt för dig/er... Måste vara en härlig känsla att få sitt första barnbarn..

 

Förhoppningsvis blir jag oxå det om några år :)..

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Ja fy i helvete vad kallt det har varit idag Brrrrr Imorse stod jag vid bussen här och ja fast jag hade vantar så var händerna frusna, och var tvungen att röra fingrarna hela tiden haha..

 

Hade byxor under byxorna :) eller ja tigths.. Jackhuvan över huet och en skitstor halsduk som jag fått av morsan, som jag gillar a lot och e varm...

 

Skoldag idag :) Hm ja varit lite av bolibompa tycker jag haha hm ska nog inte säga kanske mer, ja inte vi elever som fjantat oss..

 

Fått mer klarhet av den ena läraren nu om vad alla inlämningsuppgifterna var :) så lite till att fixa bara.. (helgen)..

 

Ja och nu tar vi paus från denna kursen och börjar med rehabilitering/habilitering på torsdag ett par veckor, sen åter till denna kursen.. De ska gå in i varandra eller vad fan de sa haha så den gruppbostaden vi bygger ska vi fortsätta med sedan..

 

Trött som en slyna har jag varit gäääsp.. Även när jag kom hem, och kanske därför som jag har frusit hela kvällen, trots värmen i lägenheten och alla värmeljus..

 

Så det har varit soffan faktiskt hela kvällen under filten, slumrade till några minuter, sen vaknade lagom till simpsons..

 

Nu lite batman och kaffe innan kuddarna och det feta täcken, längtar till sängen.. men vill ändå vara uppe och njuta av denna torsdagskväll, som jag aldrig mera får uppleva..

 

Hasta la vista..

 

Dagens:

 

Ibland verkar saker och ting svårare än vad det är egentligen :) Beror på oxå ibland vad det gäller så klart.. Men det som jag tänker på var lättare än vad jag trodde och uppfattade :)) Ja lilla jag haha ibland får du ta reda på all fakta och då är det bäst att gå direkt till källan.. Och det löste ju sig, och gjorde det svårare för mig än vad det var.. Snackar om läxor hahaha..

 

 

 

  Ny egobild :)) hahaha här sitter jag på den gula bussen och är cool.. Ja lite självsäker får man fan vara..

 

 

 

Ovido - Quiz & Flashcards