Direktlänk till inlägg 2 februari 2012

Vill börja inlägget med att säga...

Av anette - 2 februari 2012 21:30

 



Grattis Lena till barnbarnet idag :)) Nu e du äntligen Farmor.. Vad roligt för dig/er... Måste vara en härlig känsla att få sitt första barnbarn..

 

Förhoppningsvis blir jag oxå det om några år :)..

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Ja fy i helvete vad kallt det har varit idag Brrrrr Imorse stod jag vid bussen här och ja fast jag hade vantar så var händerna frusna, och var tvungen att röra fingrarna hela tiden haha..

 

Hade byxor under byxorna :) eller ja tigths.. Jackhuvan över huet och en skitstor halsduk som jag fått av morsan, som jag gillar a lot och e varm...

 

Skoldag idag :) Hm ja varit lite av bolibompa tycker jag haha hm ska nog inte säga kanske mer, ja inte vi elever som fjantat oss..

 

Fått mer klarhet av den ena läraren nu om vad alla inlämningsuppgifterna var :) så lite till att fixa bara.. (helgen)..

 

Ja och nu tar vi paus från denna kursen och börjar med rehabilitering/habilitering på torsdag ett par veckor, sen åter till denna kursen.. De ska gå in i varandra eller vad fan de sa haha så den gruppbostaden vi bygger ska vi fortsätta med sedan..

 

Trött som en slyna har jag varit gäääsp.. Även när jag kom hem, och kanske därför som jag har frusit hela kvällen, trots värmen i lägenheten och alla värmeljus..

 

Så det har varit soffan faktiskt hela kvällen under filten, slumrade till några minuter, sen vaknade lagom till simpsons..

 

Nu lite batman och kaffe innan kuddarna och det feta täcken, längtar till sängen.. men vill ändå vara uppe och njuta av denna torsdagskväll, som jag aldrig mera får uppleva..

 

Hasta la vista..

 

Dagens:

 

Ibland verkar saker och ting svårare än vad det är egentligen :) Beror på oxå ibland vad det gäller så klart.. Men det som jag tänker på var lättare än vad jag trodde och uppfattade :)) Ja lilla jag haha ibland får du ta reda på all fakta och då är det bäst att gå direkt till källan.. Och det löste ju sig, och gjorde det svårare för mig än vad det var.. Snackar om läxor hahaha..

 

 

 

  Ny egobild :)) hahaha här sitter jag på den gula bussen och är cool.. Ja lite självsäker får man fan vara..

 

 

 

 
 
Ingen bild

Lena

2 februari 2012 22:29

Hej!
Tack för bilden det bästa med att få ett barnbarn var att slippa föda själv. Nu kan man njuta av den lille på ett annat sätt.
Hon var jätte fin och nu börjar ett nytt kapitel i mitt liv.
Kram

anette

2 februari 2012 22:58

:) halloj.. Ja nu kan du njuta av den lilla och följa uppväxten :) Roligt och bebisar luktar bara så gott *s* tja kanske inte vid blöjbyten.. Kan tänka att din son och hans sambo är lyckliga och stolta oxå.. Kommer man ihåg själv, när man var ute och körde med barnvagnen :) Ville visa för hela världen kändes det som..
Hoppas jag får se kort sedan på det lilla knytet :) Vill inte skriva hennes namn här, har du vant dig förresten :) Kramar.. Ovanligt namn men tycker det låter bättre och finare för varje g man säger det.. Och kul med ovanligare namn oxå.. Oj vad jag bla bla bla.. God natt och ja du kommer somna gott med ett leende tror jag efter denna härliga och efterlängtade dag.. Kramar så länge..

 
pärle..

pärle..

3 februari 2012 12:43

Grattis till Lena som blivit farmor..
Och en flicka blev det visst, Grattis..

Mina första barnbarn var 4 pojkar, sen blev det 4 flickor..
kram..

http://perlemorsan.bloggplatsen.se

 
Marre & Rasmus

Marre & Rasmus

5 februari 2012 20:41

Här säger man också Grattis till Lena :)

Ja du, är det -15 så spelar det ingen roll vad man sätter på sig, skulle jag tro. Här har vi -7 och jag hackar tänder, hatar att frysa, burr :( men snart är värmen här igen och då ska jag aldrig mer klaga på den, hehe.

Jo, lillen älskar snö men inte tasskramporna, inget kul alls. Funderar på att sätta på han skor, fast jag e emot det. Men hjälper det, så är det ju det bästa för han, stackar.

Snygg du blir på kort, men var är mössan vännen min?

Ha det fint. Kramiz

http://papillonbus.bloggplatsen.se/

anette

6 februari 2012 06:52

God morgon :)..

Ja värmen längtar jag oxå efter, fast jag klagar på den ofta haha..

Tack :) Ja den hänger på hatthyllan, köpte den en sommar här på hörbymarknad.

Ha en nice dag.. Kram

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av anette - 23 juli 2015 20:45


      Detta fina armband har brorsans minsta dotter gjort till mig idag 😄 hon och hennes ena syster var här hemma hos mig ett par timmar och Emil (the dog)   Känner mig inte så snackig 😁 ska se äventyrs film nu med ☕&...

Av anette - 19 juli 2015 21:21


  Ja just du 😗 eller ni!   Varit hyfsad lugn söndag, annars full action hela helgen. Nu får jag inte glömma att jobba imorgon 😐 inte van att ha så här många veckors semester,men det har varit riktigt härligt men redo för jobb n...

Av anette - 17 juli 2015 10:16


    Kiss i öronen 😗 sola och dricka ☕️ får passa på medan solen är här. Sedan ska jag iväg.   Har knappt varit här på nåt år, ska bli mer aktiv haha kanske inte skriver varje dag men när jag har tid och lust. Tror inte m...

Av anette - 16 juli 2015 22:41

    Är jag analyserad än haha helt ok 👍😄     Nu slöar jag i soffan med en jävla huevärk :( fått det varje kväll nu i nån vecka eller två, alltid efter 21 hm!?   Hälsat på min kära mor ikväll ❤️ med minstin...

Av anette - 16 juli 2015 18:41


    Ja vad menar jag med det hm 😏 naken utan kläder?' Eller naken offentlig på nätet, som på Facebook och här innan på min blogg här? Naken utan mina kläder just nu, usch fy fan tvi vale 😦 gått upp en del i vikt sedan förra året ...

Ovido - Quiz & Flashcards