Alla inlägg den 23 mars 2013

Av anette - 23 mars 2013 06:46

   Igen !.. Ja veckorna fort fort.. Det positiva med det, är att våren och sommaren snart är här. Det negativa är väl att man blir äldre *s*..


Sitter i köket med kaffet och tittar ut här, solen skiner och här här så tyst och skönt..


Såg fotbollen igår hm men somnade i andra halvleken *s* men det gjorde visst inget.. Vaknade 23 30 och gick och slängde mig direkt i sängen.


Gick upp nu kl 06 och bussen går 09 47.. Vill gärna ha lite morgon här hemma innan jobbekvällen, sen hemma 22 30 ca och då är jag uppe nån timme bara innan jag måste Zzzzzzz..


Annars känns det bara som jag jobbar och åker buss *s* Men denna helgen känns inte tung ändå :) två kvällar i rad bara denna helg.. Och helgerna går alltid så fort på jobb oxå..


Imorgon sticker jag tidigare innan jobbekvällen, söndag och då går den mer sällan ( den gule) är tidigt på jobb då, men helt ok, kan alltid sitta vid datan, eller gå in i personalrummet och slänga mig i vår soffa, om jag nu känner för det..


Skulle förresten få en tid till min läkare om några veckor, för min leverfläck.. Skönt att äntligen gå med den..


Nu blir det en dusch och att göra mig klar, ska bara fixa till två blommor som jag tittar på nu här i fönstret *s* lite gula blad visst, tja och lite vatten med..


Hasta la vista!!



    

Ovido - Quiz & Flashcards