Alla inlägg den 31 mars 2013

Av anette - 31 mars 2013 19:41

          Mrs: Bean

Av anette - 31 mars 2013 19:20

 



Men fortf kallt och inte tänker jag lägga undan vinterkläderna, inte dags ännu.. Mycket av snön har försvunnit här i byn, så skönt..


Lugn och skön påsk har det varit här.. Varit social både igår och idag :) Sen har jag varit ute på långpromenad här i trakterna..


Stora sonen åkte hem vid 14 och den lille följde med, och kommer igen ikväll 22 30.. Kul att ha de båda här samtidigt oxå :)


Annars då idag, tja förrutom att man har hunnits umgås och varit social, har jag tvättat och städat, läst lite och renbäddat..


Tvättat min handväska oxå *s* sen tumlat den haha brukar jag göra minst nån g i månaden, så den oxå får en friskhetskänsla länge :))


Friskhetskänsla/Friskhets känsla ??!! Ibland svårt att skriva visa ord hm om det ska vara mellanrum eller bara ett ord..


Det kallas visst för särskriva tror jag, vet bara att vissa stör sig på det hm men det är väl inte alltid så lätt om man har svårt att se det ibland, ge fan i att läsa då haha..   Bättre väl att man skriver, än inte alls..


Cirkus visst här i stan/byn *s* kommer inte ihåg vad de heter, nä tack :) Hela livet är en cirkus ibland haha så det räcker, tror nog inte att mina barn hade velat gå *s* om de varit 15 år yngre kanske :))


Hasta..


Dagens:


 

Ovido - Quiz & Flashcards