Alla inlägg den 30 mars 2013

Av anette - 30 mars 2013 14:35

   Och väntar på att telefonen ska ringa :) snart iväg.. Börjar bli hungrig *s* bara ätit en banan idag   ....







 

Av anette - 30 mars 2013 07:08

                       





Jäkla snö och kyla hm fy fan usch!!.. Ja känns som om det vore jul och inte påsk, fruktansvärt.. Men hela april blir kanske så här oxå..


Här vaknade jag 06 45, och har sovit i 8 timmar :)) inte så ofta det.. Efter tio minuter vaknade minstingen *s* Han har alltid varit morgonpigg, sover aldrig så värst länge på helgerna heller..


Den store sonen här Zzzzzz fortfarande, men han är tvärtom och riktig nattuggla ibland.. Speciellt om han är ledig, men har inga problem med att gå upp tidigt heller om han ska jobba, då går han upp typ 3 timmar innan *s*..


Han mötte upp mig igår när jag var på väg hem från jobb på konserthuset :) jag kunde sluta en timme tidigare, och den timmen gör mycket..


Blev rödspätta filé med kidsen här, med broccoli och sallad :) gott faktiskt, fick inte mer inte i magen vad jag redan hade *s*


Sen blev det bakning av mortotkaka som jag ska ha med idag till mor och far :) Blir vi och min systers familj, min bror och hans fam kunde inte komma idag..


Snart om en stund ska jag baka mer :) dammsuga och damma lite .. Sen blir det lugnt tills farsan hämtar oss i eftermiddag..


Hasta..


Dagens:


Man får bara en resa genom livet,
så glöm inte att stanna upp och lukta på blommorna

- OKÄND -                                                  
                                 


Ovido - Quiz & Flashcards