Alla inlägg den 15 juni 2011

Av anette - 15 juni 2011 20:17

Att lägga in han här på foto på sin studentdag :).. är ju stolt över honom och tittar ofta på detta foto ... jag var inte delaktig.. eller var med och firade honom på festen, inte hålla plankatet på min egen son, där han var 8 månader... Men såg honom när han kom ut och bev utsparkad :)) .. jag fick den första kramen :)  Den hade jag kanske inte heller fått om jag inte hade trängt mig ha ha.. ja jag e oxå bitter ibland.. men på hans dag gömde jag den, var hans dag, och ingen annans :) 

 

  Så här kommer min fina son....

 

 

 

Av anette - 15 juni 2011 18:56

    



Ja och vad menar jag med det?! ja ni :) Positivt i alla fall.. Och det gillas...

 

Kom hem nu vid sex tiden.. Varit i en park med en vän/dude/ kompis? :) Haft det nice i solen.. Promenerat och sen suttit på en bänk och pratat om allt möjligt..

 

Var iväg innan oxå på ärenden i morse, och sen promenerat.. Härligt att gå och rensa tankarna, få lite sol och värme.. Och lite motion :) Går mycket den senaste tiden, och det känns nice..

 

Sönerna har umgåtts med varandra, och varit på ribban :) Och nu e de båda här hemma hos mig :).. Den store kanske stannar över eller inte ... han vet inte än :) ..  men kul att han är här..

 

har läst lite oxå idag i pluggeboken, har skoldag hela dagen imorg..:).. Längtar..

 

Hasta la vista...

 

Tanke fundering shit kommer nu..

 

 Sen om nån tar åt sig eller tror jag skriver om den personen, så är det inte mina problem ha ha... Jag kanske menar nån, några, eller bara i allmänhet, mig själv, eller flera st what ever :)) min blogg..( kanske inget ni vill läsa, då kan ni stänga här nu)    

 

 

 

*  Man träffas blir kär, flyttar ihop, förlovar sig bla bla skaffar barn och är lyckliga... Vad fan händer sen i många fall?!..

 

Svartsjuka, brist på kommunikation, kanske otrohet och bitterhet.. Gräl och sen tomma ord..

 

 Går skilda vägar, hatar och spyr galla över den andra, och undrar hur fan kunde jag skaffa barn med den jävelen typ..

 

Bråk om barnen, min dag, din dag och du ska fan inte ha dem då, och du får inte ringa barnen på min vecka.. vad fan e det..

 

 Tänk på vem som straffas istället och får lida, jo barnen.. och dem märker hatet, om du snackar skit om den andra föräldrern eller inte..

 

Sen pratar man bara om det är nödvändigt, om det hänt nåt i skolan eller bråkar om småsaker..

 

Sen kan inte den ena eller båda föräldrarna se varandra, inte ha öppen dialog om barnen, som det faktiskt handlar om.. kan inte gå på föräldramöten tillsammans eller barnens julfester, skolavslutning, student mm på grund av hat eller annat.. hallå !!

 

 barnen blir lidande åter.. För att föräldrarna inte kan prata med varandra.. Men de märker, och de vet..

 

 Barnen lider och mår dåligt hela barndomen på grund av korkade, bittra, tjurskalliga föräldrar..

 

 Men till sist blir det den ena eller andra, eller både föräldrarna som får lida.. Då barnet, barnen fått nog och kanske inte vill vara hos någon av dem, eller den ena..

 

Måste lägga hat och gammalt skit bakom sig, försöka prata och komma överens, för barnens skull.. Det är dem det handlar om..

 

Bara hata och bla bla alltid, ja då mår man inte så bra själv.. om man bara har behov att trycka ner, och snacka skit om andra, nä  då e man fan inte lycklig..

 

Om man är nöjd med sig själv och sin tillvaro, så har man inget behov att hata.. Även om det finns svek, konflikter mm .. Då kan man ta itu med dem på ett snyggt sätt och man vet vem man ska tänka på, Barnen.. Inga behov att hämnas eller göra skit mot den andra..

 

Barnen har rättigheter oxå.. Rättigheter att få vara barn, och inte må dåligt i flera år för att sina föräldrar inte kan prata eller komma överens med varandra.. 

 

ja det behöver kanske inte vara som Tomten är far till alla barnen ha ha.. Eller varför inte :) Det finns ju dem oxå.. De som inte e bittra och hatiska mot sina ex..

 

Höra ena föräldrern kränka den andra inför sitt, sina barn e fan katastrof... Men det kommer tillbaks på en förr eller senare... Och då e man kanske inte är närvarande i barnens liv längre, för de har fått nog...

 

 

 

Ovido - Quiz & Flashcards