Alla inlägg den 11 juni 2011

Av anette - 11 juni 2011 12:42

   Till en riktig nice dag :).. Vad gör puh här nu igen hm...

 

ja skiftande med mitt humör och mitt inre ( lite djupt det) ha ha..

 

Ja va fan.. kanske e i övergångs åldern   .. Ja jag börjar undra?!.. Eller så e det bara min personlighet, att jag e lite skum..

 

Släppt min bitterhet ganska mycket nu ang: (m) Väntar inte längre... Går vidare... Vidare mot nya vägar och möjligheter..

 

Aldrig kommer jag att glömma honom, men redo att släppa taget..

 

 Och vissa saker vet jag nu om vissa ?? som jag hade, vissa ?? finns kvar, men det har jag slutat att analysera om, och plåga mig själv..

 

 Nu e det bra.... Så visst jobbigt, men jag förstår varför det är som det e...

 

Nä grannar.. nu e jag trött på denna tystnaden ha ha nu skruvar jag upp rocken för jävelen.. ska städa lite o då går det lite fortare och roligare..

 

ja städa i detta härliga väder?.. Hm.. men om det e så här hela sommaren, ska man då skita i att städa :) bara till att sätta igång o se happy ut, sen e skiten över...

 

( iväg om till en vännina , sen him igen) ett snabbt besök bara..

 

då senare kan jag koppla av och njuta av denna lördag, placera arslet i min gröna soffa med kaffet.. kanske kommer det nån film, eller not..

 

Ja sommaren är här, kanske det blir en riktigt nice sommar och man vet aldrig vad som händer :).. men ser fram emot den i alla fall och även min semester.. Och jobba mina helger på ettan par veckor, men kul på tvåan oxå, helt klart..

 

Känner mig lite busig idag, som om jag ville hitta på nåt jäkelskap ha ha .. vet inte vad det skulle kunna vara.. varför ska bara barn få ha kul..

 

hittade på lite bus själv som barn, ja inget så allvarligt :) en g blev jag o två kompisar jagade av en man / gubbe ha ha.. men vi sprang ifrån honom jippi.. ( säger inte vad vi gjorde)

 

Hasta la vista så länge..

 

Dagens:

 

Potatissallad, kotlett med grönsaker och grillkrydda och ketchup :)).. fett som fan..

 

 

 

 

 

Av anette - 11 juni 2011 07:08

 


Ser fortf min son framför mig, när han tog studenten.. han var verkligen stilig.. Sen åkte han iväg i en röd corvette :) Som hans pappa hade ordnat... På vägen hem såg vi dem köra förbi oss på hemvägen :)

 

Härlig syn att se alla studenter, även om det var ett jäkla tutande.. Kan känna en viss saknad till att jag inte själv tagit studenten..

 

Men jag hade så kassa betyg tyvärr, att jag inte kom in :) Kanske därför min utbildning betyder så mycket för mig, att jag ska klara av den.. Men inte lätt när man har svårigheter.. Men jag fixar detta nu, det vet jag :))

 

Kan jag få ha en studentmössa då, kanske ingen student men jag har ju läst in tre år för fan :)( även 05) ha ha Jo jag ska ha min egen student med en mössjävel och äta jordgubbar och champange tjohoo :))...

 

Hoppas min son hade en nice dag/ kväll i alla fall, var ju hans dag.. Han skulle ut på disco efter hans fest.. Så han sover väl fortf nu..

 

Hasta la...

 

Dagens:

 

Kommer senare idag med ett nytt inlägg..

Ovido - Quiz & Flashcards