Direktlänk till inlägg 11 juni 2011

Från en pissig och jävlig dag

Av anette - 11 juni 2011 12:42

   Till en riktig nice dag :).. Vad gör puh här nu igen hm...

 

ja skiftande med mitt humör och mitt inre ( lite djupt det) ha ha..

 

Ja va fan.. kanske e i övergångs åldern   .. Ja jag börjar undra?!.. Eller så e det bara min personlighet, att jag e lite skum..

 

Släppt min bitterhet ganska mycket nu ang: (m) Väntar inte längre... Går vidare... Vidare mot nya vägar och möjligheter..

 

Aldrig kommer jag att glömma honom, men redo att släppa taget..

 

 Och vissa saker vet jag nu om vissa ?? som jag hade, vissa ?? finns kvar, men det har jag slutat att analysera om, och plåga mig själv..

 

 Nu e det bra.... Så visst jobbigt, men jag förstår varför det är som det e...

 

Nä grannar.. nu e jag trött på denna tystnaden ha ha nu skruvar jag upp rocken för jävelen.. ska städa lite o då går det lite fortare och roligare..

 

ja städa i detta härliga väder?.. Hm.. men om det e så här hela sommaren, ska man då skita i att städa :) bara till att sätta igång o se happy ut, sen e skiten över...

 

( iväg om till en vännina , sen him igen) ett snabbt besök bara..

 

då senare kan jag koppla av och njuta av denna lördag, placera arslet i min gröna soffa med kaffet.. kanske kommer det nån film, eller not..

 

Ja sommaren är här, kanske det blir en riktigt nice sommar och man vet aldrig vad som händer :).. men ser fram emot den i alla fall och även min semester.. Och jobba mina helger på ettan par veckor, men kul på tvåan oxå, helt klart..

 

Känner mig lite busig idag, som om jag ville hitta på nåt jäkelskap ha ha .. vet inte vad det skulle kunna vara.. varför ska bara barn få ha kul..

 

hittade på lite bus själv som barn, ja inget så allvarligt :) en g blev jag o två kompisar jagade av en man / gubbe ha ha.. men vi sprang ifrån honom jippi.. ( säger inte vad vi gjorde)

 

Hasta la vista så länge..

 

Dagens:

 

Potatissallad, kotlett med grönsaker och grillkrydda och ketchup :)).. fett som fan..

 

 

 

 

 

 
 
Ingen bild

Lena

11 juni 2011 17:00

Kul att se Nalle Puh istället för döskallar.
Livet går vidare och du kommer hitta den rätte förr eller senare.

anette

12 juni 2011 08:55

Hej hopp lena :) Ha ha ja vet inte var puh kommer ifrån :)..
Ja livet går vidare :)
Ses på jobb.. Kram..

 
Marre

Marre

12 juni 2011 13:25

Härligt att du mår bättre och känner dig busig :)
Tror att det är så här... När du en dag släpper tanken på att finna den rätta, så dyker han bara upp som haren ur hatten, hehe.

Ha en skön söndag o idag har vi här bara +19, bara så nice mot +28 som va igår, pust.

Kramizzz

http://papillonbus.bloggplatsen.se/

anette

12 juni 2011 18:18

:) Ja han dyker väl upp, när man minst anar.. Fast det har jag trott i 10 år nu haha.. Ja då kan jag väl vänta i tio till..
Pust ja.. :) Härligt med värme o sol, men bara jobbigt att andas juu :) ha en nice kväll.. Kram kram

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av anette - 23 juli 2015 20:45


      Detta fina armband har brorsans minsta dotter gjort till mig idag 😄 hon och hennes ena syster var här hemma hos mig ett par timmar och Emil (the dog)   Känner mig inte så snackig 😁 ska se äventyrs film nu med ☕&...

Av anette - 19 juli 2015 21:21


  Ja just du 😗 eller ni!   Varit hyfsad lugn söndag, annars full action hela helgen. Nu får jag inte glömma att jobba imorgon 😐 inte van att ha så här många veckors semester,men det har varit riktigt härligt men redo för jobb n...

Av anette - 17 juli 2015 10:16


    Kiss i öronen 😗 sola och dricka ☕️ får passa på medan solen är här. Sedan ska jag iväg.   Har knappt varit här på nåt år, ska bli mer aktiv haha kanske inte skriver varje dag men när jag har tid och lust. Tror inte m...

Av anette - 16 juli 2015 22:41

    Är jag analyserad än haha helt ok 👍😄     Nu slöar jag i soffan med en jävla huevärk :( fått det varje kväll nu i nån vecka eller två, alltid efter 21 hm!?   Hälsat på min kära mor ikväll ❤️ med minstin...

Av anette - 16 juli 2015 18:41


    Ja vad menar jag med det hm 😏 naken utan kläder?' Eller naken offentlig på nätet, som på Facebook och här innan på min blogg här? Naken utan mina kläder just nu, usch fy fan tvi vale 😦 gått upp en del i vikt sedan förra året ...

Ovido - Quiz & Flashcards