Direktlänk till inlägg 15 mars 2013

Jaha då sitter jag här med en banan i flabben igen haha hm!!

Av anette - 15 mars 2013 09:27

  Börjar bli lite tröttsamt *s* Tycker jag får i mig tillräckligt, så konstigt att kaliumintaget är lågt , skumt..


Själv tror jag det har med magen att göra faktiskt, men men får väl se på nästa prov om några veckor..


Sov ända tills 08 idag :) skönt det, för det händer inte så ofta.. Har inte ens gjort mig i ordning :) sitter och softar här och lyssnar på musik..


Tumlaren är igårng, och snart åker dammsugaren fram.. Sonen slutar tidigt, så möter han vid vår affär och handlar för dagen. Senare idag kommer min store son, som blev 22 i onsdags..


Ibland känns det overkligt att barnen är så stora, och minstingen blir 18 till hösten :) Och själv känner jag mig fortf som 28, kanske därför får jag inte ihop det i min hjärna haha..


Får väl se i framtiden om man får några barnbarn *s* Inget man ska ta för givet * faktiskt inte alla som vill ha barn, många tycker det är konstigt..


Ja man tycker mycket är så konstigt ibland haha ja jag oxå så klart :) men man ska väl ändå göra och leva som man själv vill, och inte vad andra vill och förväntar sig..


Åter normer, värderingar är väl upp till en själv :) 


Hasta la!!



  

  Woohooo tjohooo !!!


 
 
pärle

pärle

15 mars 2013 17:08

Hej ungen min..
dina inlägg på min blogg syns nu..
jag har det så att jag vill godkänna
inläggen först innan de syns..
kram mor din..

http://perlemorsan.bloggplatsen.se

 
Ingen bild

Lena

15 mars 2013 17:36

Tänker på dig var gång jag ser en dödskalle.
Hoppas du inte blir förstoppad nu när du äter så mycket bananer.
Har du lyckats få en tid till en dietist än för jag hoppas du får hjälp snart med vad du kan äta. Såg att du inte mådde bra på jobbet igår.
Men du är inte den som sjukar dig för småsaker även om du måste sitta på en gul buss i en timme .
Ha en skön helg tillsammans med dina söner:)
Kram

anette

16 mars 2013 09:24

God morgon Lena :) Ja dessa skallar *s* den jag fick av dig lyste igår :)..
Dessa bananer oxå haha nä ingen fara att jag blir förstoppad, samma skit som innan *s*..
Nä ska ringa vårdc i veckan, trodde kanske att jag skulle få brev igår av läkaren om det och röntgensvaren, vet ju svaret men det vet inte hon att jag vet *s* så hon borde ge mig nåt svar om det. Nä jag får ligga i och ringa. Men hon verkade lite som om det här med IBS att jag bara skulle finna mig i det.. Men jag måste ha en dietist ju.. Som det är nu blir det bara värre och värre, spelar ingen roll om jag inte äter, eller vad jag äter..
Ja mådde skit då faktiskt, direkt efter frukost, som bestod av en banan, en apelsin och ett kokt ägg... Fick kramper och håll, magen blev stor som en fotboll suck..
Även idag är magen lite stor och krampig, fast jag inte har ätit sen igår vid 17. Vill inte äta nu, när jag mår så här och har håll..
Ja roligt att ha de båda här samtidigt :) Vi ska ut och gå lite senare, blir väl nån film oxå, kanske kortspel oxå, var hundra år sedan jag spelade kort..
Ha en mysig helg du med.. Kram

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av anette - 23 juli 2015 20:45


      Detta fina armband har brorsans minsta dotter gjort till mig idag 😄 hon och hennes ena syster var här hemma hos mig ett par timmar och Emil (the dog)   Känner mig inte så snackig 😁 ska se äventyrs film nu med ☕&...

Av anette - 19 juli 2015 21:21


  Ja just du 😗 eller ni!   Varit hyfsad lugn söndag, annars full action hela helgen. Nu får jag inte glömma att jobba imorgon 😐 inte van att ha så här många veckors semester,men det har varit riktigt härligt men redo för jobb n...

Av anette - 17 juli 2015 10:16


    Kiss i öronen 😗 sola och dricka ☕️ får passa på medan solen är här. Sedan ska jag iväg.   Har knappt varit här på nåt år, ska bli mer aktiv haha kanske inte skriver varje dag men när jag har tid och lust. Tror inte m...

Av anette - 16 juli 2015 22:41

    Är jag analyserad än haha helt ok 👍😄     Nu slöar jag i soffan med en jävla huevärk :( fått det varje kväll nu i nån vecka eller två, alltid efter 21 hm!?   Hälsat på min kära mor ikväll ❤️ med minstin...

Av anette - 16 juli 2015 18:41


    Ja vad menar jag med det hm 😏 naken utan kläder?' Eller naken offentlig på nätet, som på Facebook och här innan på min blogg här? Naken utan mina kläder just nu, usch fy fan tvi vale 😦 gått upp en del i vikt sedan förra året ...

Ovido - Quiz & Flashcards