Alla inlägg under mars 2013

Av anette - 22 mars 2013 14:01

                 Dietister sa kvinnan på vårdcentralen via tele..    Hm !!                                                   



Ok skumt det tycker jag, om det behövs.. Hon skulle i alla fall säga till min Läkare, och jag får samtal i nästa vecka. Så då är det inte säkert att jag får en.. Svårt att pröva mig fram, eftersom det inte spelar någon roll vad jag äter, eller inte äter så har jag problem med magen..


Snö och sol här i lilla byn :) Varit ute på en promenad, sen fixat lite här hemma.. Nu ska jag snart lägga mig i soffan *s* med filten och koppla av och kolla på tv..


Ikväll är det ju fotboll :) ska kolla här tillsammans med sonen, Sverige och Irland var det visst..


Så bakat till en gooo fika, sen vet jag inte om jag kan äta, annars får jag lukta..


Hasta la..


Dagens:


 





  Nä en banan kanske *s*'



Ha en superskön helg alla!!   ...

Av anette - 21 mars 2013 18:23

  Sen har jag helg på jobb   !! Härligt och jag gillar våra helger..



Ja då sitter jag här med kaffet i vita muggen igen *s* inte klokt..


Tumlaren är igång och det luktar vanilj om kläderna sniff sniff.. Och sen har kläderna en känsla av friskhet och mjukhet av icke dess like.. Luktar lite orkidé oxå *s*..


Trött är jag gääsp.. Inte många timmars sömn denna vecka, sent hemma och tidiga morgnar.. Tänker absolut inte gå upp 04 15 imorgon, sovmorgon till 06-17 högst.. Annars får jag huevärk.. Ska ringa lite telesamtal oxå, eller jag menar ett förresten, till vårdv..


Dagen på jobb har gått bra som vanligt, lite lugnare än igår *s*   Gjorde en äppelkaga med mycket kanel en stund innan jag gick oxå.


Smakade lite innan jag gick :) ja och några andra med, godare än förväntat..


Ja ha då fick jag kallelsen som jag väntat på idag, koloskopin ( men k eller C ) står olika hur man stavar på det, men mig spelar det ingen roll..


8 A4 sidor pust *s* förstår det mesta, men nåt fattade jag inte.. Får väl läsa det par g.


Ska även kolla upp om jag är ledig då, och hur jag jobbar kvällen innan *s* för då ska jag dricka en jäkla massa hm ja och sen skita då haha..


Flera lite vätska med pulver som ska hämtas ut på apoteket, ett glas i kvarten.. Efter det ska det drickas par liter ren vätska, dagen innan och även på morgonen då jag ska dit..


Tur jag ska till Eslöv igen :) så jag vet att jag hittar dit, och får kolla upp bussarna, eftersom de går så sällan..


Fått en manlig läkare hm.. Måtte han vara ful och gammal haha.. Vill inte att en snygg man ska köra upp en slang i arslet på mig..


Ska tas prover oxå, vävmadsprover, odlig.. Förmodligen och förhoppningsvis får jag bedövning och smärtstillande, står så i alla fall..


Nä nu ska jag ringa min syster :) som fyller år idag, nästan glömt oj då.. Sen ringa min mor och bla bla lite..


Sen blir det i soffan med myskläder och filten som ligger i tumlaren nu :)


Hasta la vista!!


Dagens:


En tanke då, undrar ibland om hur jag uppfattas haha menar då om man inte känner mig :) De som känner mig ordentligt vet ju hur jag tänker för det mesta, mina brister och fel *s*



 

Av anette - 20 mars 2013 19:42

  I sinnesrummet och njuter av tända ljus :) och tystnaden! Så skönt..


Inte haft tid att vara här på ett par dagar, jobbat långa dagar/kvällar och åkt bussar *s*


Igår fick jag ett samtal av en chef från Höör där jag oxå har sökt jobb.. Det gällde sommarjobb och timanställning..


Hon ville bara checka med det, och sa som hon uppfattade mitt CV, att jag sökte fasta tjänster.. Det förstod hon ju, och jag sa att jag skickade trots det, så ni vet att jag finns :)


Hon sa att hon skulle spara det, ifall nån tjänst dök upp :) lät som hon menade det i alla fall..


Inte ätit sen imorse :( magen bara värre usch.. Kvittar vad jag äter ju, tröttsamt.. Om magen är supersvullen, kramper så klarar jag inte av att äta..


Haft det lugnt och skönt sedan jag kom hem från jobb :) Hm har jag städat nåt då?! jo golven *s* dammat och skurat vasken med citronpulver sniff sniff..


Blir en dusch här snart och sätta mig i soffan med en bok :) som jag har lånat av min arbetskamrat (Yoga) Tänkte läsa igeneom den på ett par dagar, prova mig fram med olika övningar..


Ska vara bra oxå om man har IBS, och sen är det bra att hitta sätt att koppla av, och att vara i nuet.. Spännande!! Ska bli roligt faktiskt..


Ledig på fredag innan jobbehelgen.. Blir att ringa vårdcentralen och fixa teletid till min läkare, ang remiss till koloskopin, så hon har gjort det *s* och att fixa så jag får en dietist. Ska boka tid för min äckliga leverfläck, som  är stor och blää.


Har den vid knät, och haft den i flera åt men inte tagit itu med det.. Hoppas de kan bränna skiten där på vårdcentralen, men den måste bort tvi!!..


Tur man har frikort nu :) tills november i alla fall..


Dagens: Tanke:   Jag har världens bästa arbetskamrater   tänker på det ofta, även i morse kände jag mig så tacksam..


Hasta la!!..



 

Av anette - 17 mars 2013 09:10

   Men solen är framme :) Härligt det i kylan ändå..


Blir en långpromenad här senare med båda sönerna..  Kanske inte verkar mycket att se här i lilla byn *s* men på vår och sommar när det är grönt så är det superfint, och faktiskt många mysiga ställen att se här omkring..


När det är varmare ska jag lära mig vägen att gå hem till morsan och farsan :) Tror inte att det at mer än en timme?! ingen aning men det lär jag väl märka :)


Imorgon blir det jobbekväll så lite sovmorgon då :) till 06 i alla fall, stor skillnad än 04 15..


Minstingen tja låter som om han är 5 år haha men han är ju min minsta, har studiedag imorgon..


Tycker det är så skönt att han trivs så himla bra där, både med eleverna i klassen och lärarna.. Synd bara att de flesta i klassen bor långt ifrån.. Tror det är en som inte gör det, så kanske ska de börja träna tillsammans..


Är en bra utbildning han går, och de får körkort för mellan 120 000- 180 000 inte klokt egentligen :) ska man vara tacksam för, tänk vilka jobbmöjligheter alla och min son får..


De har ibland drogtest där på skolan, nu för ett par veckor sedan, tycker det är bra... Borde ha det på alla skolor, även högstadiet.


Och min son ska bli lastbilschafför :) tror det passar han utmärkt.. Blir inriktning mot det nu till hösten.. han har även fått bra beröm av sin mentor på det mekaniska , både på det praktiska och terorin i verkstaden, men det vill han inte bli ( mekaniker) men bra att kunna lite där oxå ändå, när han får en egen bil..


Hasta!


Dagens:


En tanke ( Önskar att fler kunna se saker och tink från andra vinklar ibland, och inte bara ha ett synsett.. Typ : mitt sätt : min åsikt och min regel) Men vill man så kan man :).. Menar i allmänhet)


 

Av anette - 16 mars 2013 13:53

   ja när är man en *sån*



Alla pratar om alla mer eller mindre! Är vad jag tror i alla fall.. Kan man prata om någon utan att det kallas för skvaller?! Och är det jag själv som bestämmer när det är ok!?


Tycker det är roligt med skvaller så länge det inte är elakt, enligt mig själv då..


Man kan även vara nyfiken om något/någon, om det är i all välmening så tycker jag oxå att det är ok!


Sen finns det de som har   Ja stora öron då *s*


För att snabbt    


Kanske brist på annat, eller har en tråkigt liv!.


Varit med många gånger att vissa låtsas bry sig om en, sedan baktalat om vad de vet om en medvetet.. Sånt gillas inte..


Har själv som sagt skvallrat, haft en magkänsla om något.. Något som kanske känns fel, men vet inte om det ger mig rätten om att skvallra eller vad man ska kalla det..




Av anette - 16 mars 2013 12:39

  Apa mig kanske haha .. Tyckte denna apa påminner om mig :)) ingen av oss har ju så mycket hår på huet!!..


Ja jag är väl en pajas/apa ibland *s* men jag är väl inte den enda då väl?!! Kan ju vara lite crazy ibland och göra nåt spontant/galet utan att tänka mig för ..


Ja är väl inte rädd av mig på det viset kanske att göra bort mig, som jag var förr..


Idag vet jag inte om jag gör nåt galet, vet aldrig det i förväg och kanske bäst det *s*..


Hasta la vista!!


Dagens:


    Haha ja det gäller många :)  Mig själv oxå ibland faktiskt *s*


Kommer på mig ibland, hm va fan sa jag egentligen, det lät nog inte så bra.. Ibland när jag ska rätta till det, blir det värre.. Men menar aldrig nåt dumt eller så, fast det kanske låter så.. Är nog inte ensam om det heller..

Fast jag frågar nog, om jag är osäker: Hallå där, vad menar du egentligen!!



  :) Haha fan vad söt!!





  

Av anette - 15 mars 2013 09:27

  Börjar bli lite tröttsamt *s* Tycker jag får i mig tillräckligt, så konstigt att kaliumintaget är lågt , skumt..


Själv tror jag det har med magen att göra faktiskt, men men får väl se på nästa prov om några veckor..


Sov ända tills 08 idag :) skönt det, för det händer inte så ofta.. Har inte ens gjort mig i ordning :) sitter och softar här och lyssnar på musik..


Tumlaren är igårng, och snart åker dammsugaren fram.. Sonen slutar tidigt, så möter han vid vår affär och handlar för dagen. Senare idag kommer min store son, som blev 22 i onsdags..


Ibland känns det overkligt att barnen är så stora, och minstingen blir 18 till hösten :) Och själv känner jag mig fortf som 28, kanske därför får jag inte ihop det i min hjärna haha..


Får väl se i framtiden om man får några barnbarn *s* Inget man ska ta för givet * faktiskt inte alla som vill ha barn, många tycker det är konstigt..


Ja man tycker mycket är så konstigt ibland haha ja jag oxå så klart :) men man ska väl ändå göra och leva som man själv vill, och inte vad andra vill och förväntar sig..


Åter normer, värderingar är väl upp till en själv :) 


Hasta la!!



  

  Woohooo tjohooo !!!


Av anette - 14 mars 2013 20:29

  Så här glad är jag för det haha.. Då måste man ut med dem för att åka pulka, det vore ju fruktansvärt usch  ...


Ja vad är det med mig och apor, döskallar hm.. Har fortf mina döskallar (hue) i mitt ena fönster här i vardagsrummet..


Tycker de passar in där, tog inte ens bort de till jul haha..


I tisdags efter jobb så var jag social par timmar innan jag åkte hem till byn, inte klokt.. Som sagt krävs planering för det nu för tiden :)


Men ändå lång dag då, upp lite efter 04 sen tog bussen från södervärn 19, himma i dimman 20.. Då trött, fixa lite, dusch sen bara att gå och Zzzzzz innan tuppafan skulle komma igen..


Igår hm vad gjorde jag då?! Jo jobba och åkte buss, sen sviktar minnet   ..



Idag är jag nästan säker på att jag har varit på jobb *s*.. Snöar nu här som fan i lilla byn, tja det kanske snöar överrallt..


Nu i eftermiddag och kväll har jag bara softat :) säger ofta det att: idag har jag inte gjort nåt, bara tagit det lugnt haha men sedan tänker jag ( överdriver inte) hm då kommer det ram att jag har dammsugit, torkat golven, tvättat, torkat alla köksskåpen, dammat klippt till blommorna, skurat the shithouse!


Men jag ser nog det som avkoppling :)) Älskar att diska oxå   kanske knasig *s*


Idag har jag inte gjort det alls här hemma= sant!!.. Eller vänta nu!! Nä jag har bara varit faktiskt :)


Nu snart på 6 an tror jag det var) kl 21 kommer    


   Amerikansk action från 2010. Efter tio år i fängelse har Driver ett enda fokus - att hämnas mordet på sin bror under det fiaskoartade bankrån som ledde till hans fängslande. Nu en fri man med en dödlig att göra-lista i handen är han äntligen ute på sitt uppdrag, men två män är honom på spåren. Producerat år 2010. Regissör: George Tillman, Skådespelare: Dwayne Johnson, Billy Bob Thornton, Moon Bloodgood, Oliver Jackson-Cohen, Maggie Grace.




Hasta!!


Dagens:


Måsta skärpa mig ibland, att bara vara här och nu i mina tankar :) inte vara redan på imorg eller nästa v, nästa år haha inte över småsaker i alla fall..     ( Här och nu ) ( nu och här ) ;))



  Tänd ett ljus och låt det brinna!!


Ovido - Quiz & Flashcards