Alla inlägg den 7 september 2011

Av anette - 7 september 2011 21:16

 




Vore skönt det, kanske :).. Åka iväg kanske i en stuga i de djupaste skogarna i lugn och ro..

 

Lite svårt bara.. men tänk om man bara kunde släppa allt för ett tag om det hade gått..

 

ja ja men drömma går ju..

 

Då har jag jobbat på tvåan idag :) på en onsdag och allt.. Inte klokt det.. Så blir jag ledig på fredagen i stället då jag brukar annars jobba...

 

Varit lite mer full rulle idag, jämfört med helgerna.. Och även träffat de flesta i personalstyrkan på deras konferans.. ja deras konferans, ja det var spännande :))

 

Och träffade även deras nya chef, han verkade vara himla bra, ödmjuk och mänsklig med ordning och reda med mera.. Ja sen var han ju himla snygg :) så glad att vi inte har han till chef ha ha..

 

Då var det dags imorgon för redovisningen hm jävlar ha ha tycker jag läser och läser hm men glömmer, rädd för att jäkla hjärnsläpp imorgon när det e dags..

 

men va fan, inte mycket att göra åt det, kommer jag av mig så kan jag bara hitta på lite och säga bla bla bla, tror inte att de märker nåt..

 

Blir en intressant dag i morgon oj oj oj shit alltså.. När jag kommer hem imorgon, måste jag fan sätta mig med läxan två, den ska snart in..

 

Även fredagen då jag är ledig måste och måste jag fixa mesta av den, för att sedan göra klart den i helgen på tvåan och skicka in den till läraren därifrån, går inte hemifrån..

 

Hm lite stressad just nu ha ha får fan inte tiden att gå runt, ja lugnt nu på kvällen, men annars ja tiden bara springer iväg.. känns inte som jag hinner med allt jag borde och vill göra...

 

 Känner mig t om lite    ja och vad betyder det ?.. Typ yr och vimsig kanske:).. 

 

hasta la vista och natti natt...

 

Dagens:

 

Man lever inte förgäves, om det finns någon i denna värld som verkligen förstår en /Lin Yutang

 

 

 

 

Ovido - Quiz & Flashcards